Sarftech t60Artık klavye alıp iade etmekten bıktım satıcılar satmak için bin türlü yalan söylüyorlar güzel %60 klavye önerisi olan var mı acaba ?
aman kalsın hocam başka var mı 4 kere aldım hepsi aynı satıcılar satmak için bin türlü yalan söylüyorlar rgb var mı diyorum evet driver indirp ayarlarsınız diyor dün elime ulaştı rainbow geldi yazdım satıcıya bana univarsal driver indir ordan ayarlarsın diyor kardesım klavye rgb degıl nasıl olucak diyorum ses yok iade ettim bende başka var mı acaba önerinSarftech t60
Hocam rgb modelini almamışsınızdır, sırf bunun için iade ettiyseniz başka yokaman kalsın hocam başka var mı 4 kere aldım hepsi aynı satıcılar satmak için bin türlü yalan söylüyorlar rgb var mı diyorum evet driver indirp ayarlarsınız diyor dün elime ulaştı rainbow geldi yazdım satıcıya bana univarsal driver indir ordan ayarlarsın diyor kardesım klavye rgb degıl nasıl olucak diyorum ses yok iade ettim bende başka var mı acaba önerin
3 kere aynı satıcıdan aldım rgb diye hiç biri rgb gelmedi sonra n11 den aldım satıcıya üstüne basarak dedim ki rgb mi diye evet evet rgb dedi aldım rainbow çıktı bana bi link atar mısın bakayım tekrardan hocam olmadı alıcam artık napalım ya rgb modelinin linki varsa atar mısınız acabaHocam rgb modelini almamışsınızdır, sırf bunun için iade ettiyseniz başka yok
Hocam rgb modelini almamışsınızdır, sırf bunun için iade ettiyseniz başka yok
Vgn daha yeni bir marka ama switchlere felan bakarsak güzel gibi.Bu fiyatına göre nasıl bir klavye![]()
VGN X68 Mekanik Klavye
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün Firmware...wraithesports.com
rgb modelinin stoğu kalmamış3 kere aynı satıcıdan aldım rgb diye hiç biri rgb gelmedi sonra n11 den aldım satıcıya üstüne basarak dedim ki rgb mi diye evet evet rgb dedi aldım rainbow çıktı bana bi link atar mısın bakayım tekrardan hocam olmadı alıcam artık napalım ya rgb modelinin linki varsa atar mısınız acaba
Hocam sarftech alın, bu fiyata mekanik zor bulursunuz ki bunun yazılımı dahi varne alıcam ben o zamanklavyesiz kaldık iyi mi yaw
Bulunca atıcağımyazılımı ne acaba satıcının bana dedıgı başka birşeydi
tamamdırBulunca atıcağım
Link geçersiztamamdır
https://www.amazon.com.tr/aydınlatmalı-Etkileri-Anahtarlar-ergonomi-Gölgelenme/dp/B09JNT5BLS/ref=sr_1_87?keywords=60+klavye+türkçe&qid=1684492077&sr=8-87&th=1 böyle bir klavye buldum acaba alsam mı ki yorumlarıda iyi türkler almış bayaa
Alınır
DIERYA DK61 bu model nasıl hocam 611 tl ye geliyor amazon da alınır mı acaba ?
Fena değil alınabilirMAGIC-REFINER MK25 PRO bu hocam 694 tl fiyatı amazonda alınır mı ?