Öneri 500-750Tl Klavye Önerisi

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Yok kalitesi kötü dostum kaliteli değil
Bromen Kaliteden Kastınız Ne Materyali Dandik Üretilmiş Çk Çabuk Çatlıyor Patlıyor Mu Ne Yani Dandik Denince Çok Fazla Şey Geliyor Akla Yani Ama Ne Konuda Dandik Bir Dayanak Lazım Hani Bana Kalırsa Steel Series Da Dandik Hani Anlatabiliyormuyum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Bromen Kaliteden Kastınız Ne Materyali Dandik Üretilmiş Çk Çabuk Çatlıyor Patlıyor Mu Ne Yani Dandik Denince Çok Fazla Şey Geliyor Akla Yani Ama Ne Konuda Dandik Bir Dayanak Lazım Hani Bana Kalırsa Steel Series Da Dandik Hani Anlatabiliyormuyum.
O belli olmuyor iste her modelde durum farklı ama hepsinde ortak nokta kalitesiz net sorunlar çıkıyor

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Bunu Atan Çok Oldu Sanırım Çok Sevilen Bir Kılavye (GTX Moccassin'in İlk Çıkışı Gibi) Fakat Kronik Bir Sıkıntısı Var Mı Kullandıysanız Bilgilendirirmisiniz.

O belli olmuyor iste her modelde durum farklı ama hepsinde ortak nokta kalitesiz net sorunlar çıkıyor
Kronik Olarak Tuş Bozuluyor 001 Modelinde Gibi Gibi Yani 002 De Tuşlar Tam Basmıyor Ama Çalışıyor 003 De Tuşlar Düzgün Ama Işıklar GG 004 De Kılavye Kırık Geliyor Falan Gibi Diyon Yani Öyle Desene Hocam En Başta Hani Yoksa Akılda Binbir Çeşit Şey Canlanıyor.. (Hmm Bugün 216. Modeli Aldım Bakayım Bi Diyip Kutudan Çıkarınca Thanos'un Elini Şıklatıp Toza Dönüştürmesi De Dahil)

Ha Bak Bu Arkadaş Çok Güzel bir Örnek Demek İstediğime https://forum.donanimarsivi.com/konu/klavye-oeneriniz-var-mi.750686/post-7079730

Son düzenleme:
KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Peki Hocam Slim (İnce Tuşlu) Kılavyeler Bunlara Nazaran Daha Pahalı Mı Olur -/- Oluyor ?! (Piyasaya Hakim Değilim Hocam Kusura Bakmayı)

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Kendi Kılavyemizi Kendimiz Yapsak, Öyle Kitler Varmı ?! Yoksa Komple Kendileri Mi Tasarlıyor PCB'sini Falan Kendisi Yapan İnsanlar ?! (Yutupda Falan Görmüştümde) Ayrıca Ne Kadar Sağlıklı Eksileri Artıları Nelerdir.
(Valla Şuan Elimin Altında Bir Membran Kılavye Var Ve Neden Mechanik Kılavye Geçtiğimi Şuan Daha Net Anlamama Sebebiyet Veriyor Resmen Diyebilirim.)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam Kendi Kılavyemizi Kendimiz Yapsak, Öyle Kitler Varmı ?! Yoksa Komple Kendileri Mi Tasarlıyor PCB'sini Falan Kendisi Yapan İnsanlar ?! (Yutupda Falan Görmüştümde) Ayrıca Ne Kadar Sağlıklı Eksileri Artıları Nelerdir.
(Valla Şuan Elimin Altında Bir Membran Kılavye Var Ve Neden Mechanik Kılavye Geçtiğimi Şuan Daha Net Anlamama Sebebiyet Veriyor Resmen Diyebilirim.)
daha sağlıklıklı ama bu fiyata sadece kasa var(kasa,pcb,plate ve foamlar) hatta kaliteli kasa bile yok
yoksa çok daha güzel ve sesleri daha hoş
kasa switch keycaps ayrı alarak yapabilirsiniz ama en kötü 2.5a gelir

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
daha sağlıklıklı ama bu fiyata sadece kasa var(kasa,pcb,plate ve foamlar) hatta kaliteli kasa bile yok
yoksa çok daha güzel ve sesleri daha hoş
kasa switch keycaps ayrı alarak yapabilirsiniz ama en kötü 2.5a gelir
Hocam Zaten Beni Max 5-/-6 Ay Sıkıntı Yaratmadan İdare Edecek Bİr Kılavye Bakıyorum Sonrasında Laptop Alacağım İçin Onun Kılavyesini Kullanacağım (Şuan Ki Membran Da İdare Eder Diyebilirsiniz Ama Kılavyede Tuş Algılama Sıkıntısı Var Bir Yazı Yazarken Benim Yazmama Yetişemeyip Tuşları Yutuyor Ve Shiftten Elimi Çekmiş Olmama Rağmen Büyük Harf Basmaya Falan Devam Ediyor Hea Bide Anti Ghosting Yok Ondan Dolayı Mekanik İstiyorum Zaten 5-/-6 Ay İdareten Duracak Bir Kılavye)
Peki Hocam Kendime İleride Kasa Toplamak Da İstiyorum Laptoptan Bayağı Sonra Toplayacam Tabi Ama O Sistem İçin Zaten Bi Yüklüsüyle Para Harcancak Bide Kendin Yap Kılavyelerden De Almak İstiyorum En Ucuzu Şuan Ne Kadar Bir Kaç Kit Atarmısınız Rica Ersem.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam Zaten Beni Max 5-/-6 Ay Sıkıntı Yaratmadan İdare Edecek Bİr Kılavye Bakıyorum Sonrasında Laptop Alacağım İçin Onun Kılavyesini Kullanacağım (Şuan Ki Membran Da İdare Eder Diyebilirsiniz Ama Kılavyede Tuş Algılama Sıkıntısı Var Bir Yazı Yazarken Benim Yazmama Yetişemeyip Tuşları Yutuyor Ve Shiftten Elimi Çekmiş Olmama Rağmen Büyük Harf Basmaya Falan Devam Ediyor Hea Bide Anti Ghosting Yok Ondan Dolayı Mekanik İstiyorum Zaten 5-/-6 Ay İdareten Duracak Bir Kılavye)
Peki Hocam Kendime İleride Kasa Toplamak Da İstiyorum Laptoptan Bayağı Sonra Toplayacam Tabi Ama O Sistem İçin Zaten Bi Yüklüsüyle Para Harcancak Bide Kendin Yap Kılavyelerden De Almak İstiyorum En Ucuzu Şuan Ne Kadar Bir Kaç Kit Atarmısınız Rica Ersem.
Kit olarak güzel olmaz kendinize uygun switch ve keycapslwre bakın keycapsler doubleshot pbt olsun

Kasa olarak gmk67 önereyim

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Kit olarak güzel olmaz kendinize uygun switch ve keycapslwre bakın keycapsler doubleshot pbt olsun

Kasa olarak gmk67 önereyim
Çok Fazla Uğraştırdım Biliyorum Ama Hocam Kalieli Yada Kalitesiz Farketmeksizin Beni Max 3-/-5 Ay İdare Edecek Bir Kılavye Önerirmisiniz. Malesefkine Böyle Birşey İstiyorum Çünkü Şuan Cidden Elimde Hiç 1000-/-1500 Çıkartıp Verebilecek Bir Maddiyat Yok Aksine Benden Çıkması Gereken Çok Fazlasıyla Para Var Ondan Dolayı Böyle Bişey İstiyorum Zaten 3-/-5 Ay Sonra Laptop Aldığımda O Kılavyeye İhtiyaç Hiç Olmayacak Zaten Ondan Dolayı Da Pek Masraf Yapmak İstemiyorum Diyebilirim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çok Fazla Uğraştırdım Biliyorum Ama Hocam Kalieli Yada Kalitesiz Farketmeksizin Beni Max 3-/-5 Ay İdare Edecek Bir Kılavye Önerirmisiniz. Malesefkine Böyle Birşey İstiyorum Çünkü Şuan Cidden Elimde Hiç 1000-/-1500 Çıkartıp Verebilecek Bir Maddiyat Yok Aksine Benden Çıkması Gereken Çok Fazlasıyla Para Var Ondan Dolayı Böyle Bişey İstiyorum Zaten 3-/-5 Ay Sonra Laptop Aldığımda O Kılavyeye İhtiyaç Hiç Olmayacak Zaten Ondan Dolayı Da Pek Masraf Yapmak İstemiyorum Diyebilirim.
Sarftech t60

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Ben Philips'in Mausunu Kullanmaktayım Şuan Gayet Te Memnunum Ama Kılavyeleri Sizce Nasıl İdareten Kullanılabilir Mi (Numpad Li Olanlardan Bahsediyorum %100 Boy Olanlardan).

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri