- Tepki
- 0
Bu üç mause içinden hangisini almalıyım
Moderatörün son düzenlenenleri:
PulsefireBu üç mause içinden hangisini almalıyım
Ekli dosyayı görüntüle 24869
Neden ( aradaki farkı öğrenmek için soruyorum )Pulsefire
Sensörü daha kaliteliNeden ( aradaki farkı öğrenmek için soruyorum )
Aralarındaki en f/p hangisidir ?rog keris veya haste
sensei ten veya prime fps alabilirsin steelseries markasındanBu üç mause içinden hangisini almalıyım
Ekli dosyayı görüntüle 24869
prime mini almıycaksa alınmazsensei ten veya prime fps alabilirsin steelseries markasından
Aslında bu tamamen kişisel rog kerisde güzel hastede, eline hangisi oturuyorsa onu almalı. Bende haste kullanıyorum ama rog kerisde öneririmBence pulsefire haste. Bende onu kullanıyorum 59g gayet hafif. Kablosuda gayet hafif. Ürün kalitesi olarak dandik hissettirmiyor. Deathadderların plastiği bana dandik gibi geliyor.Mouseun sensorüde gayet iyi
Eski mausum smx r 600 ağır bir mause haste ona göre çok hafif zor alışırmıyımprime mini almıycaksa alınmaz
Aslında bu tamamen kişisel rog kerisde güzel hastede, eline hangisi oturuyorsa onu almalı. Bende haste kullanıyorum ama rog kerisde öneririm
Bende o tarz bir üründen geçtim 2-3 güne alışırsınEski mausum smx r 600 ağır bir mause haste ona göre çok hafif zor alışırmıyım
Anlamadım hocam niye prime alınmazmış? Acıklar mısınız?prime mini almıycaksa alınmaz
Aslında bu tamamen kişisel rog kerisde güzel hastede, eline hangisi oturuyorsa onu almalı. Bende haste kullanıyorum ama rog kerisde öneririm
O mouse 135 g benim bi onceki mouseum da 140 g dı. Diğer arkadasin dedigi gibi 2 3 gune alısırsın.Eski mausum smx r 600 ağır bir mause haste ona göre çok hafif zor alışırmıyım
Skatezleri iyi değil, üstüne çok daha iyi ergo seçenekler var aynı parayaAnlamadım hocam niye prime alınmazmış? Acıklar mısınız?