500 Bi̇n TL Civarında 2.El Otomatik Vites Araba Önerisi

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Merhaba arkadaşlar babam araba almak istiyor ve bütçe 500.000 TL ve şuanda beğendi araba honda city 2011 bu bütçeye daha iyi bir öneriniz var mı?

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Merhaba arkadaşlar babam araba almak istiyor ve bütçe 500.000 TL ve şuanda beğendi araba honda city 2011 bu bütçeye daha iyi bir öneriniz var mı?
Otomatik olarak Honda modelleri neredeyse sorunsuz, Sedan bir araba bakıyorsunuz sanırım, City değilde, 2006-2012 FD6 bakın biraz yoksa 2005-2006 Vtec 2 olabilir. İkiside sorunsuz, Vtec 4 ileri otomatik, FD6 5 ileri F1 şanzıman, ufak bişeyler bakarsa 2014 civarı Polo bakabilir.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Kırmızı forum kullanıyorsanız konu açıp @harn arkadaşı etiketleyin yardımcı olur.

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Otomatik olarak Honda modelleri neredeyse sorunsuz, Sedan bir araba bakıyorsunuz sanırım, City değilde, 2006-2012 FD6 bakın biraz yoksa 2005-2006 Vtec 2 olabilir. İkiside sorunsuz, Vtec 4 ileri otomatik, FD6 5 ileri F1 şanzıman, ufak bişeyler bakarsa 2014 civarı Polo bakabilir.
reis eski model istemiyor

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
reis eski model istemiyor
Tamamen temsili atıyorum,
Şu araç eski model veya eski model gibi duran bir araç değil reis, 3 tane değiştirdim bu modelden hepsi çok güzeldi sadece renkleri farklıydı, 1.6 Vtec motor Hondanın en iyi araç motorudur, 400 500k kilometrede olup anahtar değmeyenleri var, biraz araştırın, aklınızda HB bir araba mı Sedan model mi var onu söyler misiniz

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Tamamen temsili atıyorum,
Şu araç eski model veya eski model gibi duran bir araç değil reis, 3 tane değiştirdim bu modelden hepsi çok güzeldi sadece renkleri farklıydı, 1.6 Vtec motor Hondanın en iyi araç motorudur, 400 500k kilometrede olup anahtar değmeyenleri var, biraz araştırın, aklınızda HB bir araba mı Sedan model mi var onu söyler misiniz
bende civic istiyorum ve bütçeden dolayı düşük modeller çıkıyor peder de istemiyor o modelleri dediğim gibi honda city de gözü şuanda

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
bende civic istiyorum ve bütçeden dolayı düşük modeller çıkıyor peder de istemiyor o modelleri dediğim gibi honda city de gözü şuanda
Reis hala HB mi Sedan mı bakıyorsunuz, fark eder mi kasası aracın söylemedin ama, yatıyorum şimdi ,yarın konunu kontrol eder sana yazarım galeri işi yapıyorum.

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Reis hala HB mi Sedan mı bakıyorsunuz, fark eder mi kasası aracın söylemedin ama, yatıyorum şimdi ,yarın konunu kontrol eder sana yazarım galeri işi yapıyorum.
kral tek istediği şey sağlam olması mesela bundan önceki arabası toyota carolla yolda bırakmıyor sağlam diye almıştı hani tip olarak bi tercihi yok ama doblo tarzı bi araç almaz

Seckin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Oto kiralama işi ile ilgileniyoruz izmir adnan menderes havalimanında bize göre aracın piyasada tutulan model, parça fiyatı uygun ve biraz eşşek arabası olması tercihimiz
Fiat grubunda egea, doblo,linea modelleri elimizden geçti hepsinde de turbo revizyon, enjektör 351 enjektör olduğu için tamiri yok değişim yapıldı ve ilerki km'ler için sölüyorum yağ yakma oldu
Ford grubunda courier - focus modellerinde powershift şanzuman bir sorun çıkarmadı sadece ileri kmlerde terleme yaptı o kadar parça olarak bir tık yüksek lakin uzun ömürlü araç üzülmediği sürece
Citroen - pejo grubunda 301 ve c- elysse manuel olarak kullandık en ufak sorun yaşamadık sadece fren sistemi gerçekten çok zayıf ama motor olarak 1.6 tatmin edici
Renault grubunda clio - symbol - kadjar - megane - kullandık manuelde ve otomatiktede edc şanzuman bi sorun çıkarmadı özellikle kadjar hatta bu kategoriye daciayıda sokarsak bir sorun teşkil edilmedi ama hassas bi şanzuman sert kullanmaya gelmez edc diğer taraftan bakarsak rent a car olduğumuz için bir çok müşteri araçlara inip biniyor kimi bilmeden sürüyor kimi zorluyor kimi yıpratıyor en dayanaklı şanzuman olarak edc ve powershift tercihimiz motor olarak fiyat performans düşünürsek 1.5 dci veya 1.3 tci hayırlısı olsun şimdiden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri