Otomatik olarak Honda modelleri neredeyse sorunsuz, Sedan bir araba bakıyorsunuz sanırım, City değilde, 2006-2012 FD6 bakın biraz yoksa 2005-2006 Vtec 2 olabilir. İkiside sorunsuz, Vtec 4 ileri otomatik, FD6 5 ileri F1 şanzıman, ufak bişeyler bakarsa 2014 civarı Polo bakabilir.Merhaba arkadaşlar babam araba almak istiyor ve bütçe 500.000 TL ve şuanda beğendi araba honda city 2011 bu bütçeye daha iyi bir öneriniz var mı?
Kırmızı forum kullanıyorsanız konu açıp @harn arkadaşı etiketleyin yardımcı olur.Merhaba arkadaşlar babam araba almak istiyor ve bütçe 500.000 TL ve şuanda beğendi araba honda city 2011 bu bütçeye daha iyi bir öneriniz var mı?
reis eski model istemiyorOtomatik olarak Honda modelleri neredeyse sorunsuz, Sedan bir araba bakıyorsunuz sanırım, City değilde, 2006-2012 FD6 bakın biraz yoksa 2005-2006 Vtec 2 olabilir. İkiside sorunsuz, Vtec 4 ileri otomatik, FD6 5 ileri F1 şanzıman, ufak bişeyler bakarsa 2014 civarı Polo bakabilir.
Linea düşünebilirsin.reis eski model istemiyor
Tamamen temsili atıyorum,reis eski model istemiyor
bende civic istiyorum ve bütçeden dolayı düşük modeller çıkıyor peder de istemiyor o modelleri dediğim gibi honda city de gözü şuandaTamamen temsili atıyorum,
Şu araç eski model veya eski model gibi duran bir araç değil reis, 3 tane değiştirdim bu modelden hepsi çok güzeldi sadece renkleri farklıydı, 1.6 Vtec motor Hondanın en iyi araç motorudur, 400 500k kilometrede olup anahtar değmeyenleri var, biraz araştırın, aklınızda HB bir araba mı Sedan model mi var onu söyler misiniz
Reis hala HB mi Sedan mı bakıyorsunuz, fark eder mi kasası aracın söylemedin ama, yatıyorum şimdi ,yarın konunu kontrol eder sana yazarım galeri işi yapıyorum.bende civic istiyorum ve bütçeden dolayı düşük modeller çıkıyor peder de istemiyor o modelleri dediğim gibi honda city de gözü şuanda
kral tek istediği şey sağlam olması mesela bundan önceki arabası toyota carolla yolda bırakmıyor sağlam diye almıştı hani tip olarak bi tercihi yok ama doblo tarzı bi araç almazReis hala HB mi Sedan mı bakıyorsunuz, fark eder mi kasası aracın söylemedin ama, yatıyorum şimdi ,yarın konunu kontrol eder sana yazarım galeri işi yapıyorum.