500 tl mekanik olan klavye önerilerinizi bekliyorum
Merhaba bu klavyede windows tuşu kilitleme bulunuyor mu?https://www.n11.com/urun/steelserie...-turkce-oyuncu-klavye-2713707?magaza=nethouse
şu klavyeyi öneririm biraz aşıyor bütçeyi ama güzel klavyedir
bulunuyordur hocam bakmadım ama gayet kaliteli bi klavyeMerhaba bu klavyede windows tuşu kilitleme bulunuyor mu?
Mekanik değilmiş mekanik bir klavye arıyorum ama teşekkürler yinede cevap içinbulunuyordur hocam bakmadım ama gayet kaliteli bi klavye
Dostum o klavye orjinal değil sanırım önermeden önce onu bir araştır.Royal kludge g87 herkese onerdigim klavye efsanedir
Bakacagim. Bu model absürt bi fiyati yok zaten ama sahte klavye hic aklima gelmediDostum o klavye orjinal değil sanırım önermeden önce onu bir araştır.
Hocam baktim. Yorumlara da baktim herhangi bir sahtelik durumu bulamadim. Satici da guvenilir bu kaniya nereden vardiniz acaba ? G87 modeli cok satan yer de yok acikcasiDostum o klavye orjinal değil sanırım önermeden önce onu bir araştır.
Royal Kludge kendi çıkardığı ürünleri RK koduyla çıkarıyor G olarak değil. Sitesinde öyle bir klavye yokHocam baktim. Yorumlara da baktim herhangi bir sahtelik durumu bulamadim. Satici da guvenilir bu kaniya nereden vardiniz acaba ? G87 modeli cok satan yer de yok acikcasi
Performax xetra blue ve red swich Windows kilit tuşu var rgbkeri güzel arkadaşım aldı baya iyi tavsiye ederimMekanik değilmiş mekanik bir klavye arıyorum ama teşekkürler yinede cevap için
Ghosting,Windows kitleme alt tab kitleme fln baya iyi klavyePerformax xetra blue ve red swich Windows kilit tuşu var rgbkeri güzel arkadaşım aldı baya iyi tavsiye ederim
Bi mail atip danışayımRoyal Kludge kendi çıkardığı ürünleri RK koduyla çıkarıyor G olarak değil. Sitesinde öyle bir klavye yok
![]()
RK ROYAL KLUDGE RK920 Full Size 104 Keys Wired Rainbow Backlit Mechanical Keyboard
RK ROYAL KLUDGE RK920 with 12 Multimedia Shortcuts let you do more with less. Win lock function frees your worry about mistyping when gaming. 24 light modes with 5 levels of brightness and flowing speed adjustable for any cases. Lights up and enjoy your own color-changing keyboard.rkgamingstore.com