Merhabalar arkadaşlar. 500 TL'ye mouse bakıyorum. Oyun için kullanacağım marka takıntım yok bu fiyata en iyisi hangisi ise o olur kablolu,kablosuz fark etmez şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam özelden yazı yazdım bakabilir misinizMerhabalar arkadaşlar. 500 TL'ye mouse bakıyorum. Oyun için kullanacağım marka takıntım yok bu fiyata en iyisi hangisi ise o olur kablolu,kablosuz fark etmez şimdiden herkese teşekkürler.
Razer viper mini alabileceğiniz en iyi mousedir.Hocam özelden yazı yazdım bakabilir misiniz
rival 3 daha çok 350 bandında iyi çok pahalandı değmezRival 3 bende kullanıyorum memnunum
Merhabalar arkadaşlar. 500 TL'ye mouse bakıyorum. Oyun için kullanacağım marka takıntım yok bu fiyata en iyisi hangisi ise o olur kablolu,kablosuz fark etmez şimdiden herkese teşekkürler.
1- https://www.n11.com/urun/steelserie...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelMerhabalar arkadaşlar. 500 TL'ye mouse bakıyorum. Oyun için kullanacağım marka takıntım yok bu fiyata en iyisi hangisi ise o olur kablolu,kablosuz fark etmez şimdiden herkese teşekkürler.
Bu shape bir mouse aramıyorsa değmez bence hocam![]()
Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
boyutlarına bakabilirsiniz hangisi elinize daha iyi oturursa onu alabilirsiniz. ondan sonra ağırlığına bakabilirsiniz mini 61 rival 3 77 gram. sensör olarak ikisinin de üzeceğini düşünmüyorum.Hocam bir kısım viper mini diyor bir kısım rival 3 2'si arasından hangisi alınır?
hocam elinize hangisi uygunsa. Kullandığınız mouse nedir?Hocam bir kısım viper mini diyor bir kısım rival 3 2'si arasından hangisi alınır?
Benim şuan kullandığım mouse rush rm 35 4 sene önce almıştımhocam elinize hangisi uygunsa. Kullandığınız mouse nedir?
valla hocam o zaman rival 3 alın viper mini biraz küçük bir mouseBenim şuan kullandığım mouse rush rm 35 4 sene önce almıştım
Elimde büyük boyutta sayılabilir sanırım.![]()
Hocam elimi ölçtüm boyu 19cm genişlik 8,5 cm viper mini alınır mı ki?valla hocam o zaman rival 3 alın viper mini biraz küçük bir mouse
site eloshapes.com
Ekli dosyayı görüntüle 17069
Buradan farklara bakabilirsiniz turuncu çizgiler rival 3 turkuaz viper mini
mouse tutuş şekliniz nedir?Hocam elimi ölçtüm boyu 19cm genişlik 8,5 cm viper mini alınır mı ki?
1mouse tutuş şekliniz nedir?Ekli dosyayı görüntüle 17071
o zaman rival 3 daha iyi olur. Yakınınızda büyük bir mediamarkt var mı ikisinide deneyip alabilirsiniz