5000-6500 TL 2K monitör önerisi?

Berkaydh1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi günler, pc hocasının oluşturduğu hero kasasını almayı düşünüyorum. Arkadaşım 2k monitör almamı tavsiye etti. Ekran kartından daha iyi verim almak için. 5000-6500 Fiyat bandında bir 2k monitör önerebilir misiniz. IPS panel olursa iyi olur. Renk benim için önemli. 144 hz ve üstü tercihimdir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Monitör öneri;

KS

Berkaydh1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Monitör öneri;
Teşekkür ederim. İşten çıktığım gibi hepsinin inceleme videosunu izleyeceğim ve bir karara varmaya çalışacağım. Peki sizin aralarında tavsiye olarak ağır basan hangisidir desem? :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Teşekkür ederim. İşten çıktığım gibi hepsinin inceleme videosunu izleyeceğim ve bir karara varmaya çalışacağım. Peki sizin aralarında tavsiye olarak ağır basan hangisidir desem? :)
Eğer İtopya mağazasına yakınsanız Gigabyte alınır zaten şuanda mağaza satışı mevcut onun haricinde attığım Asus monitörlerin incelemelerini izleyip karar verebilirsiniz.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Ben de benzer bir arayış içindeyim. Merak ettiğim 27" alan bir arkadaş başta büyük gibi geliyordu ama artık ufak geliyor keşke 32" alsaydım diyor. 27 ve 32 inç seçeneklerinin ikisini de test etmiş birisi kıyaslayabilir mi oyun için? Arkadaş ölçü belirtmemiş ama ona da faydası olabilir bu kıyaslamanın.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
monitör oyun için mi yoksa grafik, video vb işler için mi kullanılacak?

Oyun için alacaksanız: Monitörün yenileme hızı oldukça önemli. Fakat grafik vb işler için kullanılacaksa doğru renk gösterim değerlerine sahip monitörler tercih etmeniz gerekecek.

Grafik için kullanılacak en iyi monitörlerden olan Asus ProArt'ı öneririm.

Oyun için ise bu fiyat aralığında tavsiyem: https://www.akakce.com/monitor/en-u...eesync-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1306451468.html

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Valla konu açacaktım bu konuyu gördüm konu sahibi arkadaşında izniyle tek başlık altından aynı fiyat bandında tavsiyeleri alabilirim benimki gerçi Max 6k. Laptobu sattım kasayı aldım geldim kasa bana ben kasaya bakıyorum .d

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Valla konu açacaktım bu konuyu gördüm konu sahibi arkadaşında izniyle tek başlık altından aynı fiyat bandında tavsiyeleri alabilirim benimki gerçi Max 6k. Laptobu sattım kasayı aldım geldim kasa bana ben kasaya bakıyorum .d
:D yukarıdaki öneriler senin için de geçerli aslında

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Ben de benzer bir arayış içindeyim. Merak ettiğim 27" alan bir arkadaş başta büyük gibi geliyordu ama artık ufak geliyor keşke 32" alsaydım diyor. 27 ve 32 inç seçeneklerinin ikisini de test etmiş birisi kıyaslayabilir mi oyun için? Arkadaş ölçü belirtmemiş ama ona da faydası olabilir bu kıyaslam
ben ikisinide kullandım 32 çok büyük geliyor insana ama 2k ve monitrör masaya biraz uzaksa alınabilir
ama benim tercihim 27 inçten yana herzaman

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Ben tercihimi Asus Tuf VG27AQ1A dan yana yaptım G27Q ile arasında bana göre ciddi farklar var.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Asus monitör alanlarda ölü pixel vs şikayeti olmuştu asus alacaksan araştırmanı öneririm.

Belkide her serisinde yoktu bu problem bi seride vardır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri