5000 TL'ye PC almak istiyorum

pofidick

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhabalar, 5000 TL bütçem var 2.el bir bilgisayar almak istiyorum. Sınav senemde olduğum için çok oyun oynamayacağım fiyat performans güzel bir ürün arıyorum. Ben 3 tane ekledim linki bırakıyorum

2013 mac hakkında bilgim yok, sadece ekledim linktekileri yorumlar mısınız, yada bana öneri yapabilir misiniz

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İllaki alacaksanız MSİ veya Mac alınabilir. Ama genel olarak önermiyorum aciliyeti ve önemi yoksa. Üniye geçtiğinizde bölümünüze göre daha iyi ürünler alınması gerekecek. Macbook Apple işletim sistemi ve ssd sebebiyle daha önde gibi duruyor. Msi ise 4.nesil i7 ve İps ekranıyla öne çıkıyor. Msi' ın depolaması yetersiz. Sadece Windows kurup devam edecekseniz alınabilir.

KS

pofidick

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İllaki alacaksanız MSİ veya Mac alınabilir. Ama genel olarak önermiyorum aciliyeti ve önemi yoksa. Üniye geçtiğinizde bölümünüze göre daha iyi ürünler alınması gerekecek. Macbook Apple işletim sistemi ve ssd sebebiyle daha önde gibi duruyor. Msi ise 4.nesil i7 ve İps ekranıyla öne çıkıyor. Msi' ın depolaması yetersiz. Sadece Windows kurup devam edecekseniz alınabilir.
Yanıtınız için teşekkür ederim, yazılım vs okumayı düşünmüyorum o yüzden işimi görsün arada hafif oyunlar (valo, vs gibi) keyif aldıracak düzeyde birşey arıyorum.
1 yıldır piyasaya bakmıyordum, 4 GB ramli laptoplar bile 4.5k olmuş, 5k ya iyi birşey bulmak biraz hayal gibi

KS

pofidick

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
MSI ve mac ikiside 6k olmuş

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yanıtınız için teşekkür ederim, yazılım vs okumayı düşünmüyorum o yüzden işimi görsün arada hafif oyunlar (valo, vs gibi) keyif aldıracak düzeyde birşey arıyorum.
1 yıldır piyasaya bakmıyordum, 4 GB ramli laptoplar bile 4.5k olmuş, 5k ya iyi birşey bulmak biraz hayal gibi
Doğrudur hocam. Tavsiyem aciliyeti yoksa bütçe artırmanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri