5000TL 2K monitör önerisi?

Leaequel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
selamlar elimde başlıktaki özellikte bir kasa var monitör almak istiyorum genel görüş 2k bir monitör almam gerektiğini söylüyor fakat ben 24ınc bir ekran istiyorum 24 ınc yüksek hz li bir FHD ekran alsam sorun yaşar mıyım ? darboğaz yaşarsın derken anlatılmak istenen ne yani ekran kartı verebileceğinden az mı performans verir ? yoksa işlemciye fazla yük mü biner ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
selamlar elimde başlıktaki özellikte bir kasa var monitör almak istiyorum genel görüş 2k bir monitör almam gerektiğini söylüyor fakat ben 24ınc bir ekran istiyorum 24 ınc yüksek hz li bir FHD ekran alsam sorun yaşar mıyım ? darboğaz yaşarsın derken anlatılmak istenen ne yani ekran kartı verebileceğinden az mı performans verir ? yoksa işlemciye fazla yük mü biner ?
Fps dropları yaşarsınız bu bütçede 2k daha mantıklı sorun yaşamamanız için.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Darboğaz yaşatır 1080p de. Ürünlerinizin hakkını vermez. 2k 27 inç daha iyi olacaktır

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
5-5.5 bin tl e kadar güvenilir bir satıcıdan 2k monitör var mı önerebileceğiniz
https://www.hepsiburada.com/samsung...d-monitor-p-HBCV000007NLNF?magaza=Hepsiburada şu iyi midir?
Şuanda okulda olduğum için tek bir ürün atıcam eğer sadece oyun ve dizi film içinse aşağıdaki alınabilir.

KS

Leaequel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şuanda okulda olduğum için tek bir ürün atıcam eğer sadece oyun ve dizi film içinse aşağıdaki alınabilir.
Hocam buna baktım fakat sadece mağaza teslimatı var ve teşhir ürünü yoksa direk alıcaktım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
bakıyorum hocam,bir sorum daha olacak Ips ve Va arasında çok fark olur mu ?
Eğer prof. çizim vs yapmayacaksanız oyun film vb. şeyler içinse va tercih edilebilir eğer fiyat farkı çok yoksa arada ıps tercih edilir.İsterseniz daha detaylı bilgi için aşakıdaki konuya bakabilirsiniz.

KS

Leaequel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eğer prof. çizim vs yapmayacaksanız oyun film vb. şeyler içinse va tercih edilebilir eğer fiyat farkı çok yoksa arada ıps tercih edilir.İsterseniz daha detaylı bilgi için aşakıdaki konuya bakabilirsiniz.
Tamamen oyun ve film için kullanıcam, konuya bakıcam çok teşekkür ederim yardımın için

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

Leaequel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu monitörü önerir misiniz hocam? Samsung Odyssey G5 ‎LS27AG550EUXUF 27" inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, 165 Hz, VA, WQHD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HDR10, 1000R Kavisli Gaming Monitör LS27AG550EUXU https://www.amazon.com.tr/dp/B09N9GJ68V/ref=cm_sw_r_apannn_i_6B746AZ7WW0C57EJ6NFN

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hocam ben 4999 TL'ye almıştım geçen ay ve şuan fiyatı 5 küsür çok güzel bir monitör linki bırakıyorum; https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-170hz-1ms-ips-g-sync-qhd-monitor/

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2 hafta önce samsung odssey g5 aldım 2k 165hz şuanlık memnunum tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri