Soru 5070 Için Hangi Ülkeye Gitmeliyim?

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
iyi günler arkadaşlar pasaportum var gerekli mi bilmiyorum ama daha önce bir kere avrupa ülkesine(yunanistan) gittim,5070
msi gamin x beyaz modelin almak istiyorum yada aynı modelin 5070ti versiyonuda olur ,yurt dışına çıkıp almam daha ucuz ve mantıklı olur mu , ülke olarakta mesela Gürcistan gibi sadece kimlikle gidilebilen yerler mesala ne dersiniz

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
iyi günler arkadaşlar pasaportum var gerekli mi bilmiyorum ama daha önce bir kere avrupa ülkesine(yunanistan) gittim,5070
msi gamin x beyaz modelin almak istiyorum yada aynı modelin 5070ti versiyonuda olur ,yurt dışına çıkıp almam daha ucuz ve mantıklı olur mu , ülke olarakta mesela Gürcistan gibi sadece kimlikle gidilebilen yerler mesala ne dersiniz
Yunanistana hiç gelme, fiyatlar Türkiye ile aynı ya da daha yüksek :) Hatta biz bile bazen Türkiye üzerinden ürün getirtiyoruz.

1740131973144.png

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
onu ornek olarak vermistim abim baska ulkelerde daha uygun olur mu bi bilgin var mi
Zaman zaman Finlandiya çok uygun oluyor. Ben 3000 Serisinde günü birlik Helsinkiye gidip gelmiştim. Tax Refund ile vergiyi de geri alırsan uçak biletlerin belki bedavaya bile gelebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri