60.000 TL ve üstü 5070 Ti Laptop Önerisi Pls

McqueenKachoww

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
amd
Ekran Kartı
5070 ti
80 k 100 k falan bütçem var asus ve lenovo iyi gibi şu amd yapay zekalı işlemcilerini vs de gördüm bu arada 2 tb olursa aşırı iyi olur önerileri alim

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
fps'e önem veriyorsan 5070 ti nin 140w lık sürüm olması lazım.

bu cihazlardan elime hiç geçmedi ama epey bir kullanıcı yorumuna baktım memnunlar.

bios güncellemeside var. hani bios desteği bile doğru dürüst sunmayan markamsı markalardan değil.

bu modelde 2nci m2 slotu var mı ilk m2 slotu pciex 5.0'mı bilgilere ulaşamadım. teknik servisten satıcıdan teyit et.

iki m2 slotu varsa ilk m2 slotuda pciex 5.0 ise aşağıdaki ssd seni uçurur 1+1 toplam 2 tb olacak. biraz bütçeyi aşıyor ama çılgın makine olur.

https://www.epey.com/sabit-disk/wd-black-sn8100-1-tb.html

direk 2 tb olan cihazlarda birşeyler eksik yada pahalı. 1tb alıp 2nci m2 slotu varsa ve pciex versiyonu (hız için yoksa onda geriye dönük uyumluluk var) durumuna göre 2nci 1tb alırsın. 1+1 şeklinde 2tb olarak kullanırsın. bu arada garanti sorunu yaşamamak için montajı mümkünse servisine yaptır.

yada hiç bunlarla uğraşmaz. uygun fiyatlı bir 1tb m2 nvme alır m2 nvme çevirici ile usb den bağlarsın. direk m2 slotu kadar performanslı olmaz ama yeter.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri