Öneri 5070 Ti Vs 5080 Hangisi Alınmalı

alii sek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba öncelikle elimde 4070 ti super ve 750w psu var ama yakın zamanda ekran kartı zevki değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu bu ekran kartını uzun süre kullanıcam belki 4 belki 5 yıl 4070 ti superi ilerde değiştiricektim ama şimdi olsun bitsin diye açtım konuyu. (Değiştirmeye gerek yok diyen olacaktır ama sonra uğraşmak istemiyorum)
Galax, msı, gigabyte vs. almayı düşünüyorum marka olarak. Psu da alacağım 7k bütçem var. Ekran kartı içinde 60-65k biraz zorlayabilirim.

Jahrein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Bence değmez çok fiyat farkı var. Kullanma amacın ne hocam bir de monitörün 4k mı

60 bin liraya kart alıyorsun 16b vrami var 4k kullanacaksan ileride sıkıntı çıkarır. 4 5 sene ellemem diyorsan 6000 serisini bekle ya da 5080 super haberleri çıktı onda daha fazla vram olur onu bekleyebilirsin.

Son düzenleme:
KS

alii sek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bence değmez çok fiyat farkı var. Kullanma amacın ne hocam bir de monitörün 4k mı

60 bin liraya kart alıyorsun 16b vrami var 4k kullanacaksan ileride sıkıntı çıkarır. 4 5 sene ellemem diyorsan 6000 serisini bekle ya da 5080 super haberleri çıktı onda daha fazla vram olur onu bekleyebilirsin.
2k da ve 1080p de kullanıcam oyun ve günlük kullanım bende super kartlarını beklemeyi düşünüyorum bakalım artık o gün ki şartlara göre yapıcam birşeyler. 7k civarına bilindik sitelerden psu da almam gerekecek önerin var mı?

Jahrein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
O zaman o kartlara gerek yok 2kda 4070 ti super yeterli olur. Bu kartları alacaksan 4k monitör almak daha mantıklı olur hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri