Hocam normalde karışmamda bence sadece valorant için 50-60k mantıksız açık söyleyim.50 bin-60 bin TL civarına pc toplamayı planlıyorum.(monitör dahil değil)Valorant oynamak için alacağım.Güzel önerisi olan varmı?
ben de biliyorum ama tek oynadığım oyun o şu sıralarHocam normalde karışmamda bence sadece valorant için 50-60k mantıksız açık söyleyim.
Diğer oyunlara bile yetecek sistem 25-35e alınır ama illa alırım derseniz ben karışamam. Sadece 60k valorant için saçma yaniben de biliyorum ama tek oynadığım oyun o şu sıralar
hocam ne zaman toplamıştınız 23 ehocam bende sizin gibiydim 50-60k sadece valo cs fakat bunun sacma oldugunu farkettm ve toplam 23e bi sistem aldım
paranıza yazık etmekten başka bir şey yapmazsınız
2 hafta mı ne olduhocam ne zaman toplamıştınız 23 e
Ay şu ekipmanlardan kulaklık ve mousepad benimde olsa be2 hafta mı ne oldu
imzamdakiler var
kulaklık mousepad ne hocam sizinAy şu ekipmanlardan kulaklık ve mousepad benimde olsa be
Birde hyperx haste 2 wireless
kulaklık kötü mousepad qck güzel ama küçücükkulaklık mousepad ne hocam sizin
kulaklık kötü mousepad qck güzel ama küçücük
sanmıyorum bende 30*36 alıcağım.hocam benim mousepad kargoda ve 30*36 sıkıntı yaratır mı valo cs de 400dpi 0.3 oynuorum
280hz toplanır bence o fiyata şuan piyasaya pek hakim deglm amasadece valorant oynayacaksanız o fiyat fazla bence. monitör klavye mouse her şey dahil en baba sistemi 35kya toplarsınız
bence sırf sadece valorant oynamak içinse 50 k 60k mantıksız eğer sadecec valorant içinse onun yerine 25 k ya iyi sistemler var valorant full grafiklerde 400 300 fps verio full grafiklerde full grafikler dediğim FXXA AÇIK VYNSET ACIK BUTUN HERŞSEY YUKSEKTE VE 16 X bence iyi olur inşallah bulursunuz50 bin-60 bin TL civarına pc toplamayı planlıyorum.(monitör dahil değil)Valorant oynamak için alacağım.Güzel önerisi olan varmı?
sadece valorant oynayacaksanız o fiyat fazla bence. monitör klavye mouse her şey dahil en baba sistemi 35kya toplarsınız
bulursam sana yazarımönerin var mı hazır sistem vs
önerin var mı hazır sistem vs
AMD Ryzen 7 5800X3D İşlemciönerin var mı hazır sistem vs