45.000-60.000 TL 50K Bütçe Ile Hem Yazılım Hem Oyun Için Sistem Tavsiyeleri

kseilet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD
Ekran Kartı
Nvidia
Dostlar merhaba,
Yazılım geliştirme ve oyunlar (Genelde cok GPU haracayan oyunlar degil. CIV6 FM gibi oyunlar oynuyorum) için bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Islemci olarak AMD dusunuyorum. Onerebileceginiz sistem var mi bunun icin?
Yardimci olabilirseniz cok tesekkur ederim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Dostlar merhaba,
Yazılım geliştirme ve oyunlar (Genelde cok GPU haracayan oyunlar degil. CIV6 FM gibi oyunlar oynuyorum) için bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Islemci olarak AMD dusunuyorum. Onerebileceginiz sistem var mi bunun icin?
Max bütçe ne olur

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
En fazla 60 kadar cikabilirim,
Bu sistemi özelleştirebilirsin.

Tek tek toplama da bu olabilir. 60.7K

KS

kseilet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu sistemi özelleştirebilirsin.

Tek tek toplama da bu olabilir. 60.7K

Sagolun hocam benim icin bi on fikir olusturdu.

sixdreams

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar merhaba,

Merhaba! Yazılım geliştirme ve oyun oynamak için bir masaüstü bilgisayar kurmaya karar vermiş olmanız harika. Görevleriniz için istikrarlı ve verimli bir sistem elde etmek için CPU, RAM ve grafik gücünü dengelemek önemlidir. Sistem için çok zorlayıcı olmadığından kumar oynamak için https://mostbetazer.com/bonuslar/ adresini önerebilirim. Karmaşık hesaplamalar veya çoklu görevler gibi daha ağır görevlerle çalışmayı planlıyorsanız, Ryzen 9. Yoğun grafik veya video işleri yapmayı planlıyorsanız, daha güçlü bir grafik kartı ve daha fazla bellek ekleyerek sisteminizi her zaman geliştirebilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler!

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri