45.000-60.000 TL 50K Gamig Laptop Önerisi

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 9 7845HX
Ekran Kartı
5050 laptop
Selamlar yakın zmanda max 53K bütcede bir laptop alacağım genel amacım oyun oynamak aklımda hem yeni nesil ekran kartı hem iyi işekmci oldugu için ve mfg yüzünden gaemgaraj bu laptopun 32gb ram hali var ancak bazıları noname bazıları çok ısınır felan yazdı ancak bu bütçede başka adam akıllı laptop bulamıdım sizin öneriniz varmı gamegaraj en iyisi midir
NOT: örnek bölümde 60K var ama benm max bütce 53K şimdiden teşekürler

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ghosting makinesi msi birde onun paneli aşırı kalitesiz diye bilirum mfg: multi frame Generation
hocam sen iaka mı yapıyon msi söyledim zaten benim yazımda gamegarajı söyledim sen aşağı alaycı şekidle mfg ne dedin ve kendi de mi gamegatjı attın
:/

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
kardesım yazdııgın metini kendin okumaya ve anlamaya çalış yazdııgn metinden hiç bir sey anlasılmıyor sana 2 3 tane latop attım bak dıye

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
abicim senin sorunların mı var ? gtx ekran kartlı laptop lar mı varda pıyasada sen RTX teknolıjsı hakkında sorular soruyorsun .

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
53k lık butcenın oldugunu ve gamegaraj hakkında sorularının oldugunu anlatmıssın . 53k lık bır butcede msı cıhazı onermem kadar yada gamegarajın 32gb lık modelını önermem kadar mantıklı bır yaklasım yok . cevaplarını yazarken yazdııgn konuyu oku ve haddini bilerek devam et yazmaya

kardesım sen canının istedigini al. 8 senedir bu piyasadayım senın gibi hadsiz ve çok bilmişini görmedim

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
53k lık butcenın oldugunu ve gamegaraj hakkında sorularının oldugunu anlatmıssın . 53k lık bır butcede msı cıhazı onermem kadar yada gamegarajın 32gb lık modelını önermem kadar mantıklı bır yaklasım yok . cevaplarını yazarken yazdııgn konuyu oku ve haddini bilerek devam et yazmaya
hocam ben önermenize bir şey demdim ki ben sadece benim attığım linkde zaten gamegaraj 32gb oldugunu belirtdim ama siz aynısı attıpınız için yazdım 2.mesajı gende yanlış yazdıysam özür dilerim

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
bende bıraz fazla sınırlenmısım sanırım.

hocam ben önermenize bir şey demdim ki ben sadece benim attığım linkde zaten gamegaraj 32gb oldugunu belirtdim ama siz aynısı attıpınız için yazdım 2.mesajı gende yanlış yazdıysam özür dilerim
ama attıgım 3 cıhazdan bırısnın alabılırsının . senın attıklarında loq ar anakart sorunları var hp ler de hall sensor soırunları derken kafa karıstırıyoırlar.

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende bıraz fazla sınırlenmısım sanırım.

ama attıgım 3 cıhazdan bırısnın alabılırsının . senın attıklarında loq ar anakart sorunları var hp ler de hall sensor soırunları derken kafa karıstırıyoırlar.
XD bende özür dilerim hocam ben biraz dah araştırdım elimde şuan 3 laptop kaldı
1: 5060 ERAZER Deputy 15
2: gaemagraj 32gb
3: excalibur kampanya ile 1tb 32gb ram 46K geliyor 5060
Açıkcası excalibur çok f/p aşırı iyi fiaytına göre ancak ısınır mı kasası naısldır kaletieli mi hiçbilmiyorum sen biliyorsan bunalrı iyiden kötüye sıralar mısn
NOT: genelde fps oyun oynarım arada hikayeli oyunalrda geçrim ekran çok önemli ghosting felan
şimididen çok tşk <3

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
excalıbur gırme o topa . erazer ıle game garaj arada kalınır ama su da onemlı ç GG nın ıslemcı performansı ve ekran kalıtesı cok cok yukarıda dıgerınde sadece ekran kartı avantajı var

tek tek ıslemcı ekran kartı ıkılılerının performanslarınıu arastırmak lazım

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
excalıbur gırme o topa . erazer ıle game garaj arada kalınır ama su da onemlı ç GG nın ıslemcı performansı ve ekran kalıtesı cok cok yukarıda dıgerınde sadece ekran kartı avantajı var

tek tek ıslemcı ekran kartı ıkılılerının performanslarınıu arastırmak lazım
hocam excalibur sanırım ısındıı için mi yoksa ekran mı kötü excalibur gözüme iyi görünmüşdü bi arkadaşdan ghosting teslerini aldım çogu monitörün orda baya bir berbat ekranı kasası nasıl birde erazer iel GG hangisi alınır ? biri 5060 ama diğerinin işlemci çok iyi

sanırım cihaz tv almış excaliburu inceleme çekicek miş inş erkenden çeker

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
bır laptop dan mukemmel bır ekran akıcı hızlı kararlı bır ekran bekleme . eger boyle bır beklentı ıcerısındeysen laptop almıyacaksın. laptop lar gunu kurtarmaları ıcın yapılmıs cıhazlardır .

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bır laptop dan mukemmel bır ekran akıcı hızlı kararlı bır ekran bekleme . eger boyle bır beklentı ıcerısındeysen laptop almıyacaksın. laptop lar gunu kurtarmaları ıcın yapılmıs cıhazlardır .
zaten başdamasa üstü düşünmüşdüm ancak üniersite ve babamın dırdırı için laptopa geçtim beklentimçok yok çaık Xd hocam birde

1. hocam ben bunu aldım diyelim ben önceden masaüstü düşünüyodumbe n orda bilyom bundada
    bios güncellicez mi
    ramleri xmp yapcaz mı
    fastboot felan var mı bunda da
    yani gelice ben ney ayar yapcam
    yokdsa direkt win 11 home sters testi mi?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
zaten başdamasa üstü düşünmüşdüm ancak üniersite ve babamın dırdırı için laptopa geçtim beklentimçok yok çaık Xd hocam birde

1. hocam ben bunu aldım diyelim ben önceden masaüstü düşünüyodumbe n orda bilyom bundada
    bios güncellicez mi
    ramleri xmp yapcaz mı
    fastboot felan var mı bunda da
    yani gelice ben ney ayar yapcam
    yokdsa direkt win 11 home sters testi mi?
xmp yok bıos guncelleme varsa keyfıne gore guncellersın fastboot varmı onu bılmıyorum ayara gerek yok w11 kur devam et stres falanda gereksız ha ne olur cıhazın degerlerını ılk etapta omus olursun.

hangisini alıcaksın

KS

Veloctyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
xmp yok bıos guncelleme varsa keyfıne gore guncellersın fastboot varmı onu bılmıyorum ayara gerek yok w11 kur devam et stres falanda gereksız ha ne olur cıhazın degerlerını ılk etapta omus olursun.

hangisini alıcaksın
Hocam DC de baya konuşma geçti excalibur ekranı çok kötüymüş ama fiyatı çok iyi günde onu eledim erazer hakkında bilgi yok ancak kasa clove galiba önünde eledim herhalde gamegaraj

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri