550 Tl Uzun Ömürlü Klavye Önerisi

leomessi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
550 TL civari bütçem var, herhangi bir sorunu olmayan uzun ömürlü bir klavye arıyorum.
Mekanik klavye istemiyorum, sessiz hissiyati güzel olan bir membran klavye olursa iyi olur.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
550 TL civari bütçem var, herhangi bir sorunu olmayan uzun ömürlü bir klavye arıyorum.
Mekanik klavye istemiyorum, sessiz hissiyati güzel olan bir membran klavye olursa iyi olur.
mambran klavyelerde ses cıkartıyor ses birsey istiyorsanız , siyah switch tercih sessizliği iyi , member alırsanda ses cıkar edebilirsiniz yada uzun ömürlü bir ofis

Son düzenleme:
KS

leomessi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mambran klavyelerde ses cıkartıyor ses birsey istiyorsanız , siyah switch tercih sessizliği iyi , member alırsanda ses cıkar edebilirsiniz yada uzun ömürlü bir ofis
Biliyorum membran klavyde kullandım, benim sessizlikten kastım blue switch gibi olmasın.
Şu anda blue switch klavye kullanıyorum klavyede s tuşunda sürekli takılma oluyor ve aşırı ses çıkartıyor.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Biliyorum membran klavyde kullandım, benim sessizlikten kastım blue switch gibi olmasın.
Şu anda blue switch klavye kullanıyorum klavyede s tuşunda sürekli takılma oluyor ve aşırı ses çıkartıyor.
o zaman membran bi tane ofis ergonomik alın , yada dediğim gibi siyah switch

KS

leomessi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
reis membran klavye istedigin bütçeye göre bulamadım sessiz bir sey istiyorsan böyle bir şey al https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k120-f-klavye-usb.html(f mis bu ama olsun örnek olsun diyr attım zaten)

https://www.pazarama.com/preo-mg40-...i-gaming-klavye-siyah-p-8681395311678?magaza= şöyle birşey var ama ses çıkıyordur ve 2-3 aya bozulur gibi çöp yani
Diğer forumlarda birkaç arkadaş bu klavyeyi önerdi, bunu alacağım galiba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri