mambran klavyelerde ses cıkartıyor ses birsey istiyorsanız , siyah switch tercih sessizliği iyi , member alırsanda ses cıkar edebilirsiniz yada uzun ömürlü bir ofis550 TL civari bütçem var, herhangi bir sorunu olmayan uzun ömürlü bir klavye arıyorum.
Mekanik klavye istemiyorum, sessiz hissiyati güzel olan bir membran klavye olursa iyi olur.
Biliyorum membran klavyde kullandım, benim sessizlikten kastım blue switch gibi olmasın.mambran klavyelerde ses cıkartıyor ses birsey istiyorsanız , siyah switch tercih sessizliği iyi , member alırsanda ses cıkar edebilirsiniz yada uzun ömürlü bir ofis
o zaman membran bi tane ofis ergonomik alın , yada dediğim gibi siyah switchBiliyorum membran klavyde kullandım, benim sessizlikten kastım blue switch gibi olmasın.
Şu anda blue switch klavye kullanıyorum klavyede s tuşunda sürekli takılma oluyor ve aşırı ses çıkartıyor.
mambran klavyelerde ses cıkartıyor ses birsey istiyorsanız , siyah switch tercih sessizliği iyi , member alırsanda ses cıkar edebilirsiniz yada uzun ömürlü bir ofis
Diğer forumlarda birkaç arkadaş bu klavyeyi önerdi, bunu alacağım galibareis membran klavye istedigin bütçeye göre bulamadım sessiz bir sey istiyorsan böyle bir şey al https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k120-f-klavye-usb.html(f mis bu ama olsun örnek olsun diyr attım zaten)
https://www.pazarama.com/preo-mg40-...i-gaming-klavye-siyah-p-8681395311678?magaza= şöyle birşey var ama ses çıkıyordur ve 2-3 aya bozulur gibi çöp yani
redragon markası pek bilmiyorum , yunus atıgına bakabilirsinzDiğer forumlarda birkaç arkadaş bu klavyeyi önerdi, bunu alacağım galiba
![]()
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Işıklandırması ve bilek desteğiyle redragon daha çok ilgimi çektiredragon markası pek bilmiyorum , yunus atıgına bakabilirsinz
Bu tür markalarda 3-5 ay sonra bazı tuşlarda algılamama problemi oluyorIşıklandırması ve bilek desteğiyle redragon daha çok ilgimi çekti
güzele benziyor videolarını izledim sessiz gibi ama videodan pek belli olmuyorDiğer forumlarda birkaç arkadaş bu klavyeyi önerdi, bunu alacağım galiba
![]()
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Redragon a genelde kaliteli diyorlarBu tür markalarda 3-5 ay sonra bazı tuşlarda algılamama problemi oluyor