5500 TL'ye Kadar Gamer Laptop Arıyorum

Remax_DGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar ben 3 yıla yakındır HP laptop kullanıyorum ve hiç ama hiç memnun değilim. aşrı ısınıyor, bileşenleri düşük ve çok geç kapanıp açılıyor. böylece devam ettirebilirim. artık yeni bir laptop lazım. niye mi laptop çünkü çok fazla yer değiştiriyorum. laptop her an yanımda tutabilirim. canavar gibi bir şey istiyorum kısacası. şöyle 8-10 yıl götürsün. yalnızca asus msi predator asus ve monster modellerini 5.500 TL'ye kadar düşünüyorum. eğer cazip olur da daha pahalı olursa zorlayabilirim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
:D :) :shy:

KS

Remax_DGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ederim ama ailem internetten siparişe hiç sıcak bakmıyor :( teknoloji marketlerinde rahatça bulabiliceğim modellerle kısıtlanmış durumdayım.

KS

Remax_DGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aslında masaüstü ne pek sıcak bakmıyorum ama eğer masüstü olursa evden çıkabileceğimi pek sanmıyorum. :)
masüstü için trilyonlarca kombin var ama bir el atarsan beni çok mutlu edersin :D

aslında doğru söylemek gerekirse insanlar canavar gibi bir pc arıyorum dediğimde kötü küfürler yiyip ben bu yaştayım elimdekiyle yetiniyorum sen git ders çalış gibi tepkiler alıyorum. ben bu pc için yaklaşık 6 yıldan fazla birikim yapıyorum ve babam bende eklerim deyip bir fırsat sununca değerlendirmek istiyorum. diğer evlerde kendi evimden daha çok durduğum içinde laptop gerekiyor. durum bu aslında özetle. :D

yardımcı olan arkadaşlarım msi pahalı diyip asus ve monstera yöneltti ama netten araştırınca predtorda çok iyi gibi duruyor. bu kadar seçenek oluncada her markanın kendi modellerini seçenekleri kafamı darmadağan ediyor. bir ustasına danışayım dedim ;)

KS

Remax_DGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Canavar gibi olmus gercekten eline emegine saglik. Tek kafama takilan monitor oldu. Lg veya asus gibi dusunuyordum ama. :)

KS

Remax_DGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
böylelikle tam 6.000 a denk geliyorrr :D. eksilteceğimiz hiçbir şeymi yok :'(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri