45.000-60.000 TL 55K Bütçe Ile Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Tworst

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
*
Ekran Kartı
*
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve bu iş için ayırdığım bütçe 55.000 TL. Bilgisayarı genel kullanım, oyun ve yazılım geliştirme amaçlı almayı planlıyorum. bu yüzden yardımlarınızı rica ediyorum.

İsteklerim:
  • Ekran Kartı: NVIDIA serisinden bir model (RTX serisine ağırlık verebiliriz).
  • İşlemci: AMD Ryzen serisinden bir model (tercihen yeni nesil).
Hazır sistem önerisi veya bileşenleri tek tek alarak toplayabileceğim bir sistem tavsiyesi olabilir. Bütçeyi çok aşmadan performans odaklı bir sistem tavsiyesi bekliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Herhangi bir sorunuz veya ek öneriniz olursa belirtin! 🙌

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve bu iş için ayırdığım bütçe 55.000 TL. Bilgisayarı genel kullanım, oyun ve yazılım geliştirme amaçlı almayı planlıyorum. bu yüzden yardımlarınızı rica ediyorum.

İsteklerim:
  • Ekran Kartı: NVIDIA serisinden bir model (RTX serisine ağırlık verebiliriz).
  • İşlemci: AMD Ryzen serisinden bir model (tercihen yeni nesil).
Hazır sistem önerisi veya bileşenleri tek tek alarak toplayabileceğim bir sistem tavsiyesi olabilir. Bütçeyi çok aşmadan performans odaklı bir sistem tavsiyesi bekliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Herhangi bir sorunuz veya ek öneriniz olursa belirtin! 🙌
Daha çok oyun mu yazılım için mi kullanılacak

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
İkisi de için de diyebiliriz Oyun yazılımı çünkü yazılım testi için gerektiğinde çift client giriş yapıyorum oyuna ama yazılımı yaparken oyun her zaman açık oluyor
Hocam işlemciyi üst seviye yapmak için şuan ki ekran kartınızı kullanmanızda bir sorun var mı ileride satıp yükseltebilme imkanınız olur mu ona göre bir toplama yapalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri