Bütçe nedirRyzen 5 5600 işlemci için Kule Tipi Soğutma önerirmisiniz arkadaşa alıcazda
bütçe 500tl civarıysa bunu öneririm.Ryzen 5 5600 işlemci için Kule Tipi Soğutma önerirmisiniz arkadaşa alıcazda
https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lightingRyzen 5 5600 işlemci için Kule Tipi Soğutma önerirmisiniz arkadaşa alıcazda
Tam bilmiyorum sordum cevap verirse söylerimBütçe nedir
Güzel öneri - sık sık indirime giriyor , indirim kovalayarak almak daha mantıklı , 500 -600 civarı bütçede Id cooling 214 veya 224 xt dışında çok bir şeye bakmamak gerekiyor.
hyper 212 dual ben kullanıyorum ve gta 5 2k'de max 55 dereceyi gördü boşta ise 35 derece alıyorum. CPU %100'de test ettiğim zaman ise 50-52 derece arası dolaşıyorRyzen 5 5600 işlemci için Kule Tipi Soğutma önerirmisiniz arkadaşa alıcazda
hyper 212 dual ben kullanıyorum ve gta 5 2k'de max 55 dereceyi gördü boşta ise 35 derece alıyorum. CPU %100'de test ettiğim zaman ise 50-52 derece arası dolaşıyor
hocam şöyle diyeyim orada bizzat şahit oldum bir arkadaş daha cooler masterın 3 fanlı sıvı soğutmasını taktırmıştı modelini tam hatırlayamıyorum görsellerden bakarsam bulabilirim onun dereceleri bile 56-57 arası dolaşıyordu verilere göre sıvı soğutmadan daha çok işlev yapıyor ama atladığım yer var ise bilemiyorumfiyat 1200 tl civarı biraz yüksekmiş ama
hocam şöyle diyeyim orada bizzat şahit oldum bir arkadaş daha cooler masterın 3 fanlı sıvı soğutmasını taktırmıştı modelini tam hatırlayamıyorum görsellerden bakarsam bulabilirim onun dereceleri bile 56-57 arası dolaşıyordu verilere göre sıvı soğutmadan daha çok işlev yapıyor ama atladığım yer var ise bilemiyorum
bende ilkte sıvı soğutma çok iyi iş yapar sanıyordum ( bazı modelleri için tabi ki ) canlı görünce şaşırdım ikisinide aynı anda stres testine soktuk oranlar dediğim halde çıktıdoğrudur hocam pek çok hava soğutma modeli sıvı soğutmalardan iş yapanlar var katılıyorum kesinlikle