Soru 5600 Kule Tipi Fan

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
ryzen 5 5600 işlemciye sahibim aydında yasıyorum odada klima yok o nedenle oda bazı günler 35 derece üstüne çıkıyor işlemcide odanın ısısından dolayı bihayli ısınıyor normalde thermalright assasin king 120 se alacaktım ama gri rengin kasamla uymıyacağını düşünüyorum o nedenle alta linkini koyduğum soğutucuyu almayı planlıyorum çok fark olurmu ve işlemci kaç derecelerde çalışır
Stok Fan:https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
bide thermal right tf4 macun iş görürmü

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
bide thermal right tf4 macun iş görürmü
ryzen 5 5600 işlemciye sahibim aydında yasıyorum odada klima yok o nedenle oda bazı günler 35 derece üstüne çıkıyor işlemcide odanın ısısından dolayı bihayli ısınıyor normalde thermalright assasin king 120 se alacaktım ama gri rengin kasamla uymıyacağını düşünüyorum o nedenle alta linkini koyduğum soğutucuyu almayı planlıyorum çok fark olurmu ve işlemci kaç derecelerde çalışır
Stok Fan:https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bilgisi olan?

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
biri rgb li diğeri düz
ben antalyada 5800x i ml240 ile tutamadım 360mm aldım klimasız oda

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
biri rgb li diğeri düz
ben antalyada 5800x i ml240 ile tutamadım 360mm aldım klimasız oda
anakartımda argb girişi yokmuş ondan dolayı rgb siz alacağım ama bunlar çiftkule bende 4soket ram var sıkıntı olur ve çok dolu gözükcek ondan tek kule istiom

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bir dönem amd phenom işlemci kullandım. Biliyorsun phenom işlemcilerde ısı sorununu stok fandan gelen sesten dolayı dışarıda ki insanlar rahatsız olmasan diye gece saatlerinde camı pencereyi kapatırdım. Sonrasında linkini atacağım ürünü aldım ısınma ve ses sorunum gitti sanada öneririm. Anakartına ve işlemci chipsetine uygunsa değerlendir bence.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
bir dönem amd phenom işlemci kullandım. Biliyorsun phenom işlemcilerde ısı sorununu stok fandan gelen sesten dolayı dışarıda ki insanlar rahatsız olmasan diye gece saatlerinde camı pencereyi kapatırdım. Sonrasında linkini atacağım ürünü aldım ısınma ve ses sorunum gitti sanada öneririm. Anakartına ve işlemci chipsetine uygunsa değerlendir bence.

asıl 90mm fan daha fazla rpm de döndüğü için çok ses çıkartır diye düşünüyorum ama stok fanda 90mm

assasin king alsam gri ya rengi siyah kasaya kötü gidermi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri