- Tepki
- 0
Herkese merhaba. Bundan 1 ay önce garip bir şekilde bilgisayarım Valorant oyununda takılmaya başladı. Bunu diğer oyunlarda da yapınca servise yolladım ve güç kaynağı hariç tüm parçalar değişti. Bilgisayarım geldi denemek için Valorant' ı açtım ve sorun hala devam etti, Minecraft, Fall Guys gibi düşük sistemli oyunlarda, hatta sitelerde falan dolaşırken de küçük takılmalar oluyordu. Çoğunlukla Valorant oynadığım için bu olay benim çok canımı sıkıyor. Battlefield 5 ve Forza Horizon 5 oynadığımda kusursuz bir şekilde drop yemeden oynayabiliyordum. Benchmark skorlarım da gayet yerindeydi. Sorun ne 1 ay boyunca anlayamadım. Bütün parçalar değişmesine rağmen bu sorun nasıl devam ediyor hiçbir fikrim yok. Valorant kaynaklı diyecem de dediğim yerlerde de küçük takılmalar oluyor. Benim bilgisayardan beklentim mi çok yüksek acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
NOT: Takılmalar saliselik gerçekleşiyor ama süresinin uzadığı durumlarda olabiliyor. Bios, Chipset ve ekran kartı driverları güncel.
İşlemci: AMD Ryzen 5600X
Anakart: MSI B450M-A Pro Max
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon 6600XT
Ram: G.Skill Ripjaws 3200mhz 8x2 16GB
SSD: WD SN570 500gb
Kasa: Thermaltake Versa T25 550W 80+
NOT: Takılmalar saliselik gerçekleşiyor ama süresinin uzadığı durumlarda olabiliyor. Bios, Chipset ve ekran kartı driverları güncel.
İşlemci: AMD Ryzen 5600X
Anakart: MSI B450M-A Pro Max
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon 6600XT
Ram: G.Skill Ripjaws 3200mhz 8x2 16GB
SSD: WD SN570 500gb
Kasa: Thermaltake Versa T25 550W 80+