Öneri 5700X Için Sıvı Soğutma Önerisi

Shadzo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 5700x & 7800 XT li bir sistem topladım soğutucuda kararsızım önerileriniz nelerdir?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Sistemi almadıysanız ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm. 5700x başarılı bir hava soğutma ilede soğutulabilinen bir işlemci
Bu ürüne göz atabilirsiniz ama sıvı soğutma isterseniz kasanız 360mm destekliyorsa şuna göz atın
Aynı şekilde hava soğutucu alıcaksanız gene kasanızın desteklediğinden emin olun. Eğer modeli atarsanız bende göz atabilirim

KS

Shadzo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi almadıysanız ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm. 5700x başarılı bir hava soğutma ilede soğutulabilinen bir işlemci
Bu ürüne göz atabilirsiniz ama sıvı soğutma isterseniz kasanız 360mm destekliyorsa şuna göz atın
Aynı şekilde hava soğutucu alıcaksanız gene kasanızın desteklediğinden emin olun. Eğer modeli atarsanız bende göz atabilirim
Asus a21 kasamız ve aldım ddr5 çok düşündüm fakat almışken iyisi olsun derken upgrade işini biraz abarttım her seferinde 60 bin liraları buldum bütçe o kadar çıkamadım malesef içime sinmedi daha aşağısıda ddr4 e döndüm hocam

Musaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ak400 alabilirsin ben öyle kullanıyorum aşırı serin , çok para vermene kesinlikle gerek yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri