Gpu kullanıma zaten %3Görev yöneticisinde GPU kullanımına göre sıralama yaptığında en üste hangi uygulama yer alıyor
Gpu kullanıma zaten %3Görev yöneticisinde GPU kullanımına göre sıralama yaptığında en üste hangi uygulama yer alıyor
Görev yöneticisinde GPU kullanımına göre sıralama yaptığında en üste hangi uygulama yer alıyor
Taze detaylı temizledim.Sıcaklık değerlerinizde sorun görünmüyor. Kasayı temizleyin içerisindeki tozdan az da olsa etki edebilir.
Çıkacam hocam. Mümkünse başka bilgisayarda deneyin sıcaklığınız aynı mı ona göre önerelim. Şimdilik mantıklı olan ekran kartına bakım yapılması gibi.
Taze detaylı temizledim.
Kart daha önce açılmamış o yüzden böyle bir cesur harekete girişemem. Ben yazılımsal olarak düşünüyorum. Başka önerisi çözüm yoluna gidip tavsiye verebilen çıkabilir umarım. Yardımın için teşekkür ederim.Çıkacam hocam. Mümkünse başka bilgisayarda deneyin sıcaklığınız aynı mı ona göre önerelim. Şimdilik mantıklı olan ekran kartına bakım yapılması gibi.
Driver indirdim fakat bios atmadım nasıl atılır onu da bilmiyorum.Hocam ekran kartının biosunu güncellediniz mi
![]()
biosu servsiin atması daha mantıklıDriver indirdim fakat bios atmadım nasıl atılır onu da bilmiyorum.