5800X Işlemci Soğutucu

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun halli bir soğutucu lazım bana.
Depremde bilgisayarım masadan düştüğü için biraz hasar gördü, kış diye stok fan ile idare ediyordum malum havalar sıcaklaşıyor ve Şanlıurfa daha da sıcak oluyor. İş yerinden geçen ay deprem dolayısıyla çalışmadığımız günlerin parasını alamadığımız için ucuz yollu. Güzel soğutabilecek bir kule tipi olur sıvı soğutma olur o tarz bir şey mümkünse alabilirim. 2. el satan elinde olan varsa satarsa da alabilirim çok makbule geçer hatta. Herkese şimdiden hayırlı forumlar.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun halli bir soğutucu lazım bana.
Depremde bilgisayarım masadan düştüğü için biraz hasar gördü, kış diye stok fan ile idare ediyordum malum havalar sıcaklaşıyor ve Şanlıurfa daha da sıcak oluyor. İş yerinden geçen ay deprem dolayısıyla çalışmadığımız günlerin parasını alamadığımız için ucuz yollu. Güzel soğutabilecek bir kule tipi olur sıvı soğutma olur o tarz bir şey mümkünse alabilirim. 2. el satan elinde olan varsa satarsa da alabilirim çok makbule geçer hatta. Herkese şimdiden hayırlı forumlar.
Öncelikle geçmiş olsun. Kasanı yazarsan uygunluğuna göre F/P soğutucu önerisi yapalım.

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Öncelikle geçmiş olsun. Kasanı yazarsan uygunluğuna göre F/P soğutucu önerisi yapalım.
Öncelikle teşekkür ederim hocam sağolun.
Gıgabyte b450 m
3600 MHz Corsair ram 2x8
512 m.2 Samsung
3070 ti suprem x
5800x stok fanlı model
Antec nx201 kasa
Msı 750 w 80+ Gold modüler
Para oldukça yenileme yaparız demiştim nasip olmadı şimdi önümüz yaz. Sıcaklar da bastırıyor yavaştan en azından ısınma olmasın istedim.

RUMime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gıgabyte b450 m
3600 MHz Corsair ram 2x8
512 m.2 Samsung
3070 ti suprem x
5800x stok fanlı model
Antec nx201 kasa
Para oldukça yenileme yaparız demiştim nasip olmadı şimdi önümüz yaz. Sıcaklar da bastırıyor yavaştan en azından ısınma olmasın istedim.
ucuza deepcool le500 bulursan ya da ıdcooling lite 240mm

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Gıgabyte b450 m
3600 MHz Corsair ram 2x8
512 m.2 Samsung
3070 ti suprem x
5800x stok fanlı model
Antec nx201 kasa
Hocam kasanın CPU soğutucu desteği 155mm Arctic DUO var fakat o da sığmaz 2mm daha büyük. PC hocası forumuna öze 240mm soğutucu 999 TL idi kodu kullanmayan arkadaşlar oluyor istersen konuya bir yaz kod veren olursa onu al

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Hocam 2 ila 2400 arası aynı fiyata coler master mevcutmuş bu sizin ki daha mı iyi oluyor acaba
O bütçede bu en iyisi

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
O bütçede bu en iyisi
Evet bütçeniz dahilinde bu en iyisi temiz bir soğutucu ve marka

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Ayıptır söylemesi admin arkadaşa söylesek 1 tane daha kod ayarlayabilirler mi acaba?

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
O bütçede bu en iyisi
Evet gördüm hocam o kadar çıkamıyorum malesef bütçemi biraz aşıyor

RUMime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 2 ila 2400 arası aynı fiyata coler master mevcutmuş bu sizin ki daha mı iyi oluyor acaba
deepcool için biraz bekle bazen 1400 e flaan bulabiliyorsun bi ara wnt.com da 1350 falandı mesela takip et bence güzel soğutma epey.com dan kafandaki soğutmaları kıyaslayabilirsin ben öyle yapmştım

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Hocalarım herkese teşekkür ederim sağolun ama sel olduğu için evi su bastı olan paramızı da oraya vereceğim sağolun gereği kalmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri