Anakartım ve telefonum wifi 6 destekli daha önceden 5ghz modunu kullanıyordum ancak modem yazılımını güncelleyince 5ghz adı görünmemeye başladıBilgisayarınızda bulunan WiFi modülünün 5 GHz desteği olmayabilir. 802.11 a/b/g/n desteği vardır büyük ihtimalle, olmadığı için göstermez. WiFi modülünü değiştirmeniz gerekebilir. Mesela telefondan 5 GHz mobil hotspot açtığınızda onu gösteriyor mu? Bu şekilde de test edebilirsiniz.
Modemi sıfırlamayı denediniz mi?Anakartım ve telefonum wifi 6 destekli daha önceden 5ghz modunu kullanıyordum ancak modem yazılımını güncelleyince 5ghz adı görünmemeye başladı
Evet denedim ama sorunu buldum galiba sıkıntı modemde dibine kadar gitmeyince çekmiyormuş bunu farkettimModemi sıfırlamayı denediniz mi?
Başka bir sorun olabilir ama çünkü bende '' Vodafone H300 '' Modemi kullanıyorum. 5 GHz desteği var modem benim odam da oturma odasından çekiyor..Evet denedim ama sorunu buldum galiba sıkıntı modemde dibine kadar gitmeyince çekmiyormuş bunu farkettim
Deneyeyim bu ayarı ben de otomatik seçeneği işaretliBaşka bir sorun olabilir ama çünkü bende '' Vodafone H300 '' Modemi kullanıyorum. 5 GHz desteği var modem benim odam da oturma odasından çekiyor..
'' Modem Ayarları Bende 5GHz Kanal Ayarları 40 ' da '' Belki Onu Yapınca Düzelir Sende de..
O güncellemeyi yaptım belki menzili artar diye iyice kısaldıMerhabalar, sanırım Zyxel modem kullanıyorsunuz. Bu modemde 5GHZ bandında kopmalar ve Gözükmeme gibi problemler vardı zaten bende kullandığımdan biliyorum. Eğer internette ufak bir araştırma yaparsanız Türknetin sitesinde bir takım Firmware güncellemeleri bulunuyor.