5K Kulaklık

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Masaüstü bilgisayarda kullanacağım. Genellikle Valorant Cs falan oynuyorum. Hem oyun içinde iyi performans hem de genel olarak iyi bir kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim. 5k Civarlarında olsun. Kablosuz ilk tercihimdir ama aynı fiyata çok daha iyi kablolu olursa da sıkıntı olmaz.

uaeasy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Masaüstü bilgisayarda kullanacağım. Genellikle Valorant Cs falan oynuyorum. Hem oyun içinde iyi performans hem de genel olarak iyi bir kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim. 5k Civarlarında olsun. Kablosuz ilk tercihimdir ama aynı fiyata çok daha iyi kablolu olursa da sıkıntı olmaz.
Steel series arctis wireless kulaklık yaz hangi modeldi hatırlamıyorum ama 4.5k civarı birşeydi ona bir bak derim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Steel series arctis wireless kulaklık yaz hangi modeldi hatırlamıyorum ama 4.5k civarı birşeydi ona bir bak derim
Hayır hayır hayırrr
blackshark v2 pro 2023

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam öncelikle 2023 modeli ile normali arasında çok belirgin bir fark var mıdır? Ve bu fiyata değecek bir kulaklık mıdır? Daha iyisi var mı veya daha düşük fiyata benzer kalite alacağim var mıdır? Fps oyunları ağırlıklı
evet belirgin fark var özellikle mikrofonda

fps oyunları için en iyisi v2 pro

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki