5k bütçe veya biraz geçecek şekilde monitör önerilerinize açığım
Casper excalibur serisi kötü modelexcalibur 27 inç 1 ms 200 hz bir monitör var ama trendyolda
![]()
CASPER Excalibur M.E27FHD-G 27" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC+G-SYNC FHD LED MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E27FHD-G 27" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC+G-SYNC FHD LED MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsung odyssey monitörler kötü, çok fazla şikayet varben kullanıyorum ve gayet iyi laf ettirmem
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode
Hocam benim attığım LG kötü mü anlamadım??![]()
Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet o modellerde kronik sorun varSamsung odyssey monitörler kötü, çok fazla şikayet var
LG kötü değil ama MSI olan varken alınmaz örneğin. Gereksiz pahalı.Hocam benim attığım LG kötü mü anlamadım??
Evet o modellerde kronik sorun var
400 tl fark var gereksiz pahalı değil fiyatını hak eden monitör attımLG kötü değil ama MSI olan varken alınmaz örneğin. Gereksiz pahalı.
Hocam herkes şikayet ediyor ben şahsen kullanmadım ama çok sayıda şikayet var bende çok excalibur tavsiye etmiyorumexcaliburların neyi var
Hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuzo monitöre doğru kablo kullanılırsa 200 hz alınır ama yanlış kablo kullanılırsa 144 hz alınır ama doğru kullanılırsa öneririm
Kablo ne alaka hocam ghosting vs vs şikayetleri var gidin balon şikayetlerehocam haklısınız ama çoğu şikayet kablo ile ilgili ben ondan söyledim
Samsung odysse g3 de çok kötü casper excalibur daha bir kötüexcalibur 27 inç 1 ms 200 hz bir monitör var ama trendyolda
![]()
CASPER Excalibur M.E27FHD-G 27" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC+G-SYNC FHD LED MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E27FHD-G 27" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC+G-SYNC FHD LED MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam valla teşekkür ederim arkadaşa anlatamıyorum kötü diyorum şikayet var diyorum kablo diyorSamsung odysse g3 de çok kötü casper excalibur daha bir kötü