5Snde Bir Fps Düşüp Cıkması

yldd1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
acer aspire 7 laptopu 2 yıl önce aldım rdr2 ve benzeri oyunları oynatıyordu şuan aynı performansı alamıyorum. Yüksek sistem gerektirmeyen herhangi bir oyunu bile açsam fps 5snde bir çakılıyor kasma yapıyor sonra tekrar düzeliyor, sürekli aynı şekilde tekrarlıyor. Driverlarım güncel termal macunları yeniledim fps yükseltmesi için ayar da yaptım oyun içi ayarlamalar da yapıyorum yani yapılabilecek her şeyi yaptım ama sorun hala düzelmedi konu hakkında bilgisi olan var mı?

sistem özellikleri;

ryzen5 5500

rtx3050

16gb ram

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Soğutma tipiniz nedir

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Bilgisayar ilk açıldığında ki 10dk içinde oyuna girdiğiniz vakitte de yaşanıyor mu yoksa belli kullanım sonrası mı, bunu test ettiniz mi?
Ayrıca oyunlar sırasında ki sıcaklık ve cpu core kullanım değerlerini kontrol ettiniz mi?
acer aspire 7 laptopu 2 yıl önce aldım rdr2 ve benzeri oyunları oynatıyordu şuan aynı performansı alamıyorum. Yüksek sistem gerektirmeyen herhangi bir oyunu bile açsam fps 5snde bir çakılıyor kasma yapıyor sonra tekrar düzeliyor, sürekli aynı şekilde tekrarlıyor. Driverlarım güncel termal macunları yeniledim fps yükseltmesi için ayar da yaptım oyun içi ayarlamalar da yapıyorum yani yapılabilecek her şeyi yaptım ama sorun hala düzelmedi konu hakkında bilgisi olan var mı?

sistem özellikleri;

ryzen5 5500

rtx3050

16gb ram

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bazı windows güncellemeleri senin performansını düzeltmek yerine tam tersini yapabilir birde onlara bak bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri