içi açılmamış zaten de pek fark olmazsa boşa açmayım diyorum bilemedimhiç değiştirilmediyse değiştirilmeli
fark olur mu içi açılmamışBence genel bir temizlik ve macun yenilemesi zamanı gelmiş gibi.
olur.tavsiye edilen her yıl macunlarinin degistirilmesiiçi açılmamış zaten de pek fark olmazsa boşa açmayım diyorum bilemedim
fark olur mu içi açılmamış
kaç sene geçmiş ufak bir genel temizlik ve macun yenilemesi iş görür. Bence işini düzgün yapan bir teknik servise götürüp ufak bir bakım yaptırmanız gerekir. Statik elektrik ten kaynaklı şase kısa devre yaptırmayın. Macunları araştırın kendiniz götürün macunu verin bu macunu kullanın diyin. Çoğu hem yetersiz hemde kalitesiz macun kullanıyor ( daha çok para kazanmak için )...olur.tavsiye edilen her yıl macunlarinin degistirilmesi
elimde zalman zm-stc9 macun var kendim yapabilir miyim işlemci macun değişimi yaptımkaç sene geçmiş ufak bir genel temizlik ve macun yenilemesi iş görür. Bence işini düzgün yapan bir teknik servise götürüp ufak bir bakım yaptırmanız gerekir. Statik elektrik ten kaynaklı şase kısa devre yaptırmayın. Macunları araştırın kendiniz götürün macunu verin bu macunu kullanın diyin. Çoğu hem yetersiz hemde kalitesiz macun kullanıyor ( daha çok para kazanmak için )...
hocam 6 7 yılda kurumamış mıdır o macun?Isınmıyorsa macera aramaya gerek yok. Kalsın öyle.
Yüksek sıcaklığa çıkmıyorsa sorun yok.hocam 6 7 yılda kurumamış mıdır o macun?