45.000-60.000 TL 6 / 9 Taksite Peşin Bölen Sistem Önerisi

Mustafaozer00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Yazdığım ekran kartlarına uygun bir işlemci
Ekran Kartı
5060-5060ti
Arkadaşlar merhabalar öğrenciyim, maksimum 47 k bütçeyle bir sistem arıyorum oem olarak.
Game garaj sistemlerine baktım fakat bazılarının kasa görseli kötü. Bazılarının ise ekran kartı vram leri düşük. Peşin fiyatına 9 a yada en kötü 6 ya bölünebilmesi önemli ödeyebilmem açısından.
Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum oyun amaçlı kullanacağım, kasa görselliği benim için önemli ama sistem masamın altında duracak o sebeple akvaryum kasa olmamalı, maalesef yerim az.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
Arkadaşlar merhabalar öğrenciyim, maksimum 47 k bütçeyle bir sistem arıyorum oem olarak.
Game garaj sistemlerine baktım fakat bazılarının kasa görseli kötü. Bazılarının ise ekran kartı vram leri düşük. Peşin fiyatına 9 a yada en kötü 6 ya bölünebilmesi önemli ödeyebilmem açısından.
Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum oyun amaçlı kullanacağım, kasa görselliği benim için önemli ama sistem masamın altında duracak o sebeple akvaryum kasa olmamalı, maalesef yerim az.
mevcut kredi kartınız nedir

bu fiyat aralığında 9060xt lı sistem de alabilmek varken
ki 5060 dan güçlü 5060 ti dan da çok daha fiyat performansken
seçeneklere sadece nvdia kart eklemeniz de mantıksız

KS

Mustafaozer00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mevcut kredi kartınız nedir

bu fiyat aralığında 9060xt lı sistem de alabilmek varken
ki 5060 dan güçlü 5060 ti dan da çok daha fiyat performansken
seçeneklere sadece nvdia kart eklemeniz de mantıksız
ziraat bankası.
Çok ama nvidia benim için iPhone gibi birşey en bilindik o olduğundan sebep yani
Yoksa çok yıl önce rx6600xt Li Amd sistem de kullandım görenler o neye denk geliyo diye soruyordu hep

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

RedPower 7A - RX9060XT​

Bence sistem gayet dengeli ve bilinçli toplanmış. AMD Ryzen 5 7500F oyun için güçlü ve yeterli, ASUS RX9060XT ile birlikte 1080p–1440p tarafında rahat performans verir. ASUS B650 sayesinde platform güncel ve yükseltmeye açık. 16 GB DDR5 ve 1 TB SSD de günlük kullanım için ideal. Kısacası fiyatı gayet mantıklı ve uzun süre götürecek bir sistem.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
ziraat bankası.
Çok ama nvidia benim için iPhone gibi birşey en bilindik o olduğundan sebep yani
Yoksa çok yıl önce rx6600xt Li Amd sistem de kullandım görenler o neye denk geliyo diye soruyordu hep
bence 5060 ti şu an perakende fiyatlarda büyük hata 9060xt varken

aynı şekilde amaç sadece oyunsa 5070 yerine de 9070xt almak mantıklı da
şu an zaten bu segmentte 5070 9070xt alamayacaksın

ya 9060xt alacaksın
ya en az 5k daha fazla para verip neredeyse 9060 xt ile aynı bir kart alacaksın boşa para vererek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri