ne amaçlı bir sistem toplayacaksın60 bın tl butcem var o paraya olcabılcek en ıyı sıstem olsun ıstıyorum yadımcı olabılcek var mı
oyun her turden oyun var hıkaye fps ama genelde fps mesela valoda 800 900 max olsunne amaçlı bir sistem toplayacaksın
sadece oyun mu
oyun + profesyonel kullanımlar mı
sadece oyun ise ağırlıklı olarak oynadığın oyun tarzları var mı
(fps / hikaye gibi )
hocam benim attığım ile sizin attıgınız arasında dağlar kadar fark var, işlemci gpu ram.. bütçe varsa 65bin fiyatı iyi alabilirsiniz.bı arkadasım bunu tavsıye ettı ama baskalarıyla da konusunca daha 60 bın tl ye daha ıyı bı sıstem yapılabılır dendı bende kararsız kaldım sende almalı mıyım![]()
AMD RYZEN 9600X-MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO-B650-1TB SSD-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9600X-MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO-B650-1TB SSD-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
fiyatlardan bağımsız konuşuyorumbı arkadasım bunu tavsıye ettı ama baskalarıyla da konusunca daha 60 bın tl ye daha ıyı bı sıstem yapılabılır dendı bende kararsız kaldım sende almalı mıyım![]()
AMD RYZEN 9600X-MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO-B650-1TB SSD-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9600X-MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO-B650-1TB SSD-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Şu an en iyi seçenek bu fiyat bandında tek tek toplamayı denedim bunun kadar iyi olmadı fiyatına değer bence
şu an şu sistem var aynı fiyat bandındaŞu an en iyi seçenek bu fiyat bandında tek tek toplamayı denedim bunun kadar iyi olmadı fiyatına değer bence
Peki hocam 750w bu işlemci ve ekran kartını götürür mü? Sınırda çalışacağını düşünüyorumşu an şu sistem var aynı fiyat bandında
bunu o gördüğün soğutucuda bilerek tuttum
sebebi
gaming gecesinde bu ürün indirime girecek demiyorum
ama farzedelim girdi vbe 60k ya düştü
isteyen 2000 tl ye kadar 2x120 mm kule tipi fan alır ekler
isteyen 360 sıvı soğutma alır (ki şart değil)
sizin attığınız sistemde bu arada bir çok sistemde olduğu gibi boş beleş anakarta filan toplanmamış
iş görür yani
Ekli dosyayı görüntüle 43955