Deathadder v2 mini600 700 TL arası mouse tavsiyesi lazım valorant cs go oynuyorum iş olarakda modelleme yapıyorum
kullanıyormusun peki dostumDeathadder V2 Mini, bende çok araştırdım eğer elin küçük-ortaysa bu mouse en ideal seçenek.
Arkadaşım kullanıyor kullanma fırsatım oldu, mükemmel. Dün sipariş verdim daha elime ulaşmadı.kullanıyormusun peki dostum
ben kullanıyorum. performans acısından iyi fakat elın buyukse alma denildiği gibi orta kucuk ellıysen al. ben satacağım mouse ukullanıyormusun peki dostum
elim normal ama 2019 yılından beridir g300s kullanıcısıyım elim küçük mousa alıştıben kullanıyorum. performans acısından iyi fakat elın buyukse alma denildiği gibi orta kucuk ellıysen al. ben satacağım mouse u
rahat ediyorsan tavsıye ederimelim normal ama 2019 yılından beridir g300s kullanıcısıyım elim küçük mousa alıştı
geldi miArkadaşım kullanıyor kullanma fırsatım oldu, mükemmel. Dün sipariş verdim daha elime ulaşmadı.
15 Temmuz araya girdiği için gelmedi hocam, yarın elimde olur.geldi mi
Buradan alabilirsinhocam mouse mediamarkt yada vatanbilgisayar gibi sitelerde bulamadım varmıdır acaba
hocam acaba elinize alıp fotoğraf atma gibi bir şansınız varmıdır avcunuzun içindeBuradan alabilirsin
n11'den Razer Deathadder V2 Mini RZ01-03340100-R3C1 Optik Oyuncu Mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bugün elime ulaştı mükemmel bir mouse gerçekten. Eliniz gerçekten küçükse alın ama baya mini çünkü![]()
Oralardan gözüme çarpan bi' model yok.hocam mouse mediamarkt yada vatanbilgisayar gibi sitelerde bulamadım varmıdır acaba
hocam acaba elinize alıp fotoğraf atma gibi bir şansınız varmıdır avcunuzun içinde
Bana her şey eksiksiz geldi hocam, farklı satıcıdanda alabilirsiniz.teşekkür ederim hocam ürünün yorumlarında genelde satıcılarla ilgili yaşanan sorunlar ortaya çıkmış işte o el kaymaması için yanında verilen padlerin çıkmaması fatura gibi şeylerin gönderilmemesi gibi sizde öyle bir sıkıntı olmadı gördüğüm kadarıyla napsam şaşa kaldım valla
vip trend satıcısından sipariş verdiniz hocam demiBana her şey eksiksiz geldi hocam, farklı satıcıdanda alabilirsiniz.