iWexlyn Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 25 May 2023 Mesajlar 394 Tepki 94 26 Kas 2023 #1 Rekabetçi FPS oyunları oynuyorum genel olarak. Bu fiyat bandında önerebileceğin mouse var mı arkadaşlar ? Bütçem maalesef bu kadar.
Rekabetçi FPS oyunları oynuyorum genel olarak. Bu fiyat bandında önerebileceğin mouse var mı arkadaşlar ? Bütçem maalesef bu kadar.
kihei Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Eki 2023 Mesajlar 652 Tepki 166 26 Kas 2023 #2 Fiyat performans ürünü Steelseries Rival 3 kendim de kullanıyorum. Giriş seviyesi diyenleri takma Titanfall2'de flick atıyorum bu fare ile SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Fiyat performans ürünü Steelseries Rival 3 kendim de kullanıyorum. Giriş seviyesi diyenleri takma Titanfall2'de flick atıyorum bu fare ile SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com