600 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi?

AntisSptic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar! Söz uçar yazı kalır demişler. Tabi günümüz dünyasını yüzyıllar önce tahlil edebilseydi eğer atalarımız (bizdede ne ata varmış be!) biraz daha destekli salla... öhm! biraz daha öngörülü konuşurlardı.

Arkadaşlar bir kaç konuda bahsettim yine de söyleyeyim yeni bir sistem topladım. (Evet bunu her yerde söyleyeceğim zira yıllar sonra ilk defa kendim için bir şey yaptım) PUBG, CSGO gibi FPS oyunlarında ses kasabileceğim ve Canlı yayın ya da video kaydı alırken sorunsuza yakın bir şekilde mikrafonunu kullanabileceğim düzeyde iyi bir kulaklık arayışındayım... Daha önce ses kastınmı derseniz, YOK! 

500-600 Lira arası (50-60 fazla olur önemli değil) bir bütçem var. Bu bütçeye uygun bir kulaklık arıyorum! 7.1 idi, steroydu, surrounddu bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Sistem özelliklerini de altta belirtiyorum... Söz uçmasın yeter! Yazdığımda burada kalmasın lütfen, cevaplarınızı bekliyorum.

Sistem:
Anakart: Asus Tuf Gamin x570 Plus
İşlemci: Ryzen5 3600x

7.1x Teşekkürler!

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
RE: İsyanım var! Söz uçmamalı, yazı kalmamalı...

Arctis 5 ve Cloud 2 bakabilirsin. Fiyatlarına göre her iki modelde çok başarılı mikrofonlara sahip. Ses kalitesi olarak zaten yorumlamak gerekmiyor :D

Uzun zamandır bu kulaklıklar çok tercih ediliyor ve beğeniliyor. Fiyatları bir tık senin bütçenden yukarı da indirimleri kovalaman gerekebilir.

Bugün İncehesap'da Gaming gecesi var saat 22:00'da kaçırma derim

KS

AntisSptic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Arctis 5 ve Cloud 2 bakabilirsin. Fiyatlarına göre her iki modelde çok başarılı mikrofonlara sahip. Ses kalitesi olarak zaten yorumlamak gerekmiyor :D

Uzun zamandır bu kulaklıklar çok tercih ediliyor ve beğeniliyor. Fiyatları bir tık senin bütçenden yukarı da indirimleri kovalaman gerekebilir.

Bugün İncehesap'da Gaming gecesi var saat 22:00'da kaçırma derim

Söylemiş olduğun kulaklıkları Teknomarketlerde inceleme şansım oldu, Türkiyede olmadığımdan indirim konusunda yararlanma şansım yok. performans olarak deneme şansım olmadı. Kafama oturmaları iyi. Daha önce hiç gaming headset kullanmamış biri olarak tecrübe konusunda zayıf kaldım ben de 7.1 surround ucuz bir kulaklık aldım. Türkiyede ürün bulunmuyor ama linkini bırakayım ileride ihtiyaca göre arttıracağım.

Ürün linki: https://www.skroutz.gr/s/12808628/Zeroground-HD-2400G-Keiji.html?from=best_picks

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri