Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba önceki konumu gören arkadaşlar olmuştur. Yeni sistem toplamaya karar verdim 6000 tl bütçem var böyle bir sistem buldum kafama yattı yada bu parayla daha iyi sistemler bulabilirmiyim yardımcı olurmusunuz Linklerle?
Diğer forumdada bunu önermişsin gördüm intel ve geforce takıntılı biriyim ama samimi olarak söylüyorumki parçalardan anlamıyorum Sadece marka.bu pc ise tam tersi. gönderdiğim pc den Teknik olarak neden daha iyi biraz açıklarmısın zamanını alıcam özür dilerim
Hocam önerdiğim sistemin İşlemci ve ekran kartının performansı çok daha iyi. Ondan dolayı önerdim. Ben olsam önerdiğim sistemin psu modelini değiştirip satın alırdım .YouTube üzerinde işlemci ve ekran kartının karşılaştırmaları bulunuyor
intel ve GeForce takıntılıysan bu sistemi önerebilirim sana hem RTX ile ileriye dönük bir sistem bu, bütçeni biraz esnetirsen 6274 TL bu sistem için iyi bir fiyat
intel ve GeForce takıntılıysan bu sistemi önerebilirim sana hem RTX ile ileriye dönük bir sistem bu, bütçeni biraz esnetirsen 6274 TL bu sistem için iyi bir fiyat