6000 Tl'ye 27Inç Ips Monitör

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Lenovo Legion Y27-30 ve AOC 27G2SPU/BK 27 inç bulabildiğim en iyi 2 monitör bu hangisini almalıyım karar veremedim bunlar dışında önereceğiniz 6bini geçmeyecek IPS 27 İnç aşağı yukarı alçalıp kalkabilen monitör istiyorum 144 veya 165hz minumum şimdiden teşekkürler.

Not: Lenovo legion modelinde internetlerde ölü piksel 1 2 tane çıkarsa değişim iade olmaz gibi bir muhabbet var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Hala güncel yardıma ihtiyacım var

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bunu alabilirsin, renk kalitesi baktığın monitörlerden daha iyiydi.
24 inç çok güzel modeller var bütçende ama 27 inç de biraz kıtlık var.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Bunu alabilirsin, renk kalitesi baktığın monitörlerden daha iyiydi.
24 inç çok güzel modeller var bütçende ama 27 inç de biraz kıtlık var.
Lenovo Legion y27-30 aldım

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Monitör almış bulunmaktayım teşekkürler herkese

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Rica ederizde iptal etme durumun varmı

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
1 2 tane ölü piksel oluyomuş ve garanti kabul etmiyor. https://www.epey.com/monitor/dell-g2722hs.html eğer iptal edebilirsen bu daha iyi olucaktır
1 2 tane ölü piksel çıkma olayını gördüm ama çoğu kişide de çıkmıyor ayrıca amazondan aldım az önce müşteri hizmetleri ile ilgili başka bir konu konuşurken ölü piksel durumunda değişim veya iadenin olup olamayacağını sordum ve değişim iade kabul ediyoruz dediler etmeseler bile tüketici haklarında her türlü kazanırım çünkü ölü piksel 1 tane bile olsa kusur sayılıyor benim şuanki laptobumda da ölü piksel var ama belli olmuyor ekrandan yani 2 3cm kadar gözümü ekrana yaklaştırınca görebiliyorum sıkıntı olmaz benim için duruma göre değiştirip iade edebilirim tabi

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ama onun dışında güzel monütör eğerde öyle birşey olursa arkadaşın dediği gibi yaprsın. Hayırlı olsun İyi günlerde kullan

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
1 2 tane ölü piksel oluyomuş ve garanti kabul etmiyor. https://www.epey.com/monitor/dell-g2722hs.html eğer iptal edebilirsen bu daha iyi olucaktır
Ve önerdiğiniz bütün ekranlar bu ekrandan özellik bakımından kötü bunun nedeni gerçek 1ms veya 8 bit değiller hapörlerleri yok ekran özellikleri oldukça az aşağı yukarı ayarlama veya pivot özellikleri yok bu monitör bu fiyat bandında tek kapışabilen bence bu monitör https://www.epey.com/monitor/aoc-27g2spu-bk.html

Ama onun dışında güzel monütör eğerde öyle birşey olursa arkadaşın dediği gibi yaprsın. Hayırlı olsun İyi günlerde kullan
Muhtemelen onunla uğraşmam diye düşünüyorum ölü piksel çoğalır mı çoğalmaz mı bilmiyorum 1 tane olsa bile bu konu hakkında bir bilgi yok şuanki laptop ekranından ona geçtiğimde çok büyük bir değişiklik hissedeceğim için çok takılacağımı düşünümüyorum ama dediğimiz gibi bu her monitörde karşılaşabileceğimiz bir sorun maalesef ki

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ve önerdiğiniz bütün ekranlar bu ekrandan özellik bakımından kötü bunun nedeni gerçek 1ms veya 8 bit değiller hapörlerleri yok ekran özellikleri oldukça az aşağı yukarı ayarlama veya pivot özellikleri yok bu monitör bu fiyat bandında tek kapışabilen bence bu monitör https://www.epey.com/monitor/aoc-27g2spu-bk.html

Muhtemelen onunla uğraşmam diye düşünüyorum ölü piksel çoğalır mı çoğalmaz mı bilmiyorum 1 tane olsa bile bu konu hakkında bir bilgi yok şuanki laptop ekranından ona geçtiğimde çok büyük bir değişiklik hissedeceğim için çok takılacağımı düşünümüyorum ama dediğimiz gibi bu her monitörde karşılaşabileceğimiz bir sorun maalesef ki
Hiçbir monitör gerçek 1ms olamaz.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Oluyor bahsettiğim olay şudur 0.5 ms Tepki Süresi (MPRT)1 ms Tepki Süresi (GTG)

1ms GtG vardır (Pikselin Griden tekrar griye geçiş süresi. Ghosting vs. olur mu gibi şeylwr için daha etkili, 1. öncelik buna bakmak.)

1ms MPRT vardır ( Moving Picture Response Time. IPS ve VA panelli monitörlerde genelde bu yazılır, sitelerine girip bakmak gerekir.
Bu da gecikmedir ama 1ms MPRT olup GtG'si yüksek monitörĺerde ghosting olacaktır. Yine de sahte diyemeyiz)

Bir de bazı Acer monitörlerdeki VRB, diğer monitörlerdeki adı değişebilen Smart response vs. gibi özelliklerle bu sürelere çıkan monitörler vardır.

Bunlar bir ayarı etkinleştirilerek açılır ve renk kalitesinden, Freesync'den feragat ettirip üstünw stabiliteyi bozabilirler (Flickering oluşması gibi).

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri