Bu FPS oyunları için (valo. CS. Apex.)inç i büyük olur diyor herkes 27 almayı planlıyordum sıkıntı yaşar mıyım senceMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bütçe artırırsan;Bu FPS oyunları için (valo. CS. Apex.)inç i büyük olur diyor herkes 27 almayı planlıyordum sıkıntı yaşar mıyım sence
2k lar zaten 27 inç oluyor 27den aşağı yok ve evet valo cs için en ideali 23.8-24 inçtir sebebi ise alınca anlarsın zaten haritaya bakıyon kafanı çeviriyon yani yakın oynanaman lazım monitöre ancak öyle yoksa dibine girmezsen okey arada en az 60-70 santim olması lazım ekranlaBu FPS oyunları için (valo. CS. Apex.)inç i büyük olur diyor herkes 27 almayı planlıyordum sıkıntı yaşar mıyım sence
birde çağdaş hocamın önerdiği monitör gayet iyi msi kalitesi varBütçe artırırsan;
MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Teşekkür ederim önerilen MSI modeli alıyorum o zaman2k lar zaten 27 inç oluyor 27den aşağı yok ve evet valo cs için en ideali 23.8-24 inçtir sebebi ise alınca anlarsın zaten haritaya bakıyon kafanı çeviriyon yani yakın oynanaman lazım monitöre ancak öyle yoksa dibine girmezsen okey arada en az 60-70 santim olması lazım ekranla
birde çağdaş hocamın önerdiği monitör gayet iyi msi kalitesi var
ekran kartı modeliniz nedirTeşekkür ederim önerilen MSI modeli alıyorum o zaman
Nvidia 3070ti varekran kartı modeliniz nedir
eğer Nvidia ise gsync monitör tercih edebilirsiniz amd ise bu monitörde zaten freesync var
Nzhdjdjsj neyse acelesi yok zaten askerdeyim şuan 100 günüm var zam gelmeden alayım diyordum PC aldım işte bir monitör kaldıpiyasada 2k monitör kalmamış fdfsdfsd bi msi var