- Tepki
- 9
Beyler selamün aleyküm ortalama bütçem 6000 kadar çıkıyor önerebilceginiz oyun için monitör varmı
Beyler selamün aleyküm ortalama bütçem 6000 kadar çıkıyor önerebilceginiz oyun için monitör varmı
Sisteminiz nedir ekran kartı ve işlemci ne varBeyler selamün aleyküm ortalama bütçem 6000 kadar çıkıyor önerebilceginiz oyun için monitör varmı
PC hocasının paylaştığı sistemi aldım da yeni olan rx 6700 var işlemciyi de 5 5600x yaptım@undefined,
Sisteminiz nedir ekran kartı ve işlemci ne var
tamamdırPC hocasının paylaştığı sistemi aldım da yeni olan rx 6700 var işlemciyi de 5 5600x yaptım
normalde sisteminiz 2k lık bi monitör ama 6000tl ye 2k monitör zorPC hocasının paylaştığı sistemi aldım da yeni olan rx 6700 var işlemciyi de 5 5600x yaptım
Ne kadar daha eklersemn
normalde sisteminiz 2k lık bi monitör ama 6000tl ye 2k monitör zor
2klik monitör alabilirimNe kadar daha eklersem
2k alırsam ne önerirsiniz biraz daha para ekliyebilirsemn
normalde sisteminiz 2k lık bi monitör ama 6000tl ye 2k monitör zor
şuanda bulduğum en iyisiNe kadar daha eklersem
2klik monitör alabilirim
2k alırsam ne önerirsiniz biraz daha para ekliyebilirsem
Tamamdır hocam peki gaming içi rahat curved iyimidir yoksa kötümüdurzaten 2k monitör istiyorsanız en az 7-8k para çıkması gerek
farketmez bence ama ben curved tercih ediyorumTamamdır hocam peki gaming içi rahat curved iyimidir yoksa kötümüdur
Peki curved olarak 2k varmıdır yani örnek olarak atabileceğiniz varmıdırfarketmez bence ama ben curved tercih ediyorum
bakayımPeki curved olarak 2k varmıdır yani örnek olarak atabileceğiniz varmıdır
Bitane buldum aslında 7 bine gigabayte g32qc var sizce nasıldırbakayım
Peki curved olarak 2k varmıdır yani örnek olarak atabileceğiniz varmıdır
linkine atarmısınBitane buldum aslında 7 bine gigabayte g32qc var sizce nasıldır
güzel monitör 32 biraz büyük gelemsin size