Hocalar Monster Aryond A27 monitör alınır mı? VA panel olması düşündürüyor, sizce almalı mıyım, yoksa IPS başka monitörlere mi bakayım? BÜTÇE 6.000tl
o paraya ips daha kaliteli monitör alınabilirHocalar Monster Aryond A27 monitör alınır mı? VA panel olması düşündürüyor, sizce almalı mıyım, yoksa IPS başka monitörlere mi bakayım? BÜTÇE 6.000tl
Bu bütçede daha kaliteli bir monitör alınmasından yanayım.Hocalar Monster Aryond A27 monitör alınır mı? VA panel olması düşündürüyor, sizce almalı mıyım, yoksa IPS başka monitörlere mi bakayım? BÜTÇE 6.000tl
MSI 3060 tiekran kartı modelin nedir
27' olması lazım kanka 24' sevmiyorum küçük geliyorBu bütçede daha kaliteli bir monitör alınmasından yanayım.
Bütçe artarsa
Artmazsa![]()
Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 27"de piksel aralığı fazla olduğundan pikselleşme olur.Eğer sorun değil diyorsan Dell i almalısın bu bütçede iyi bir 200Hz üstü ürün maalesef yok.MSI 3060 ti
27' olması lazım kanka 24' sevmiyorum küçük geliyor
hocam 24 inç sevmiyordunuzArkadaşlar bütçemi biraz zorlayıp Asus Rog Strix XG249CM modelini aldım 270 hz 1 ms Full HD
Yapacak bişey yok hocam Asus Rog söz konusu 24' sevmemem önemli değil. artık seviyorumhocam 24 inç sevmiyordunuzşaka hocam çok güzel bi tercih yapmışsınız güle güle kullanın hayırlı olsun şimdiden