trust thado gxt833 klavyesi var fp olarak işimi görürümü acaba 290 tl bandında alınırmı yani ekstra önerceğiniz fp klavye maus varmıdır uygun iş görür cinsten
corsair katar pro fiyat olarak marka olarak bir tık cezbetti üzmez gibi duruyor bunu alacağım klavye olarakta trustun o modeline ne dersin300 klavye 300 mouse ise
Mouse- https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-katar-pro-12-000-dpı-optik-sensör-kablolu-gaming-mouse-siyah-ch-930c011-eu-1212906.html
600 Klavye 600 Mouse ise
mouse
klavye bilmiyorum hocam
yorumlarına göre alınabilir duruyorcorsair katar pro fiyat olarak marka olarak bir tık cezbetti üzmez gibi duruyor bunu alacağım klavye olarakta trustun o modeline ne dersin
hocam maalesef o fiyata güzel klavye yok o fiyata alıcağınız çoğu klavye hemen hemen aynı olucaktır yunus hocamın önerdiğini alabilirsinizcorsair katar pro fiyat olarak marka olarak bir tık cezbetti üzmez gibi duruyor bunu alacağım klavye olarakta trustun o modeline ne dersin
çok sağolun hocam teşekkür ederim ama mause beni cezbetti fiyat olarak ve yorumlar olarak değerli yorumlarınız için teşekkür ederimyorumlarına göre alınabilir duruyor
rica ederimçok sağolun hocam teşekkür ederim ama mause beni cezbetti fiyat olarak ve yorumlar olarak değerli yorumlarınız için teşekkür ederim