O kasa pahalı ve içine fan lazım 10 bin TL yi kasaya gömmeye bence hiç gerek yok ve Beyaz sistemler fiyat performansin dışına çıkıyor beyaz parçalar çok pahalı olduğu için yine illa istiyorum dersen yine bakarım kurarım ama tavsiye etmem bu bağlamda garanti kesin beyaz mı istiyorsun ona göre hareket edelimarkadaşlar 65 bin tl ye monitör dahil sistem önerirmisiniz
32 gb ddr5 ram
nvdia ekran kartı
kasa olarakta asus tuf gaming gt502 olursa sevinirim birde beyaz şeklinde toplanabilirmi
yok hocam tavsiye etmiyorsanız olmasın beyaz ve o kasaO kasa pahalı ve içine fan lazım 10 bin TL yi kasaya gömmeye bence hiç gerek yok ve Beyaz sistemler fiyat performansin dışına çıkıyor beyaz parçalar çok pahalı olduğu için yine illa istiyorum dersen yine bakarım kurarım ama tavsiye etmem bu bağlamda garanti kesin beyaz mı istiyorsun ona göre hareket edelim
Yani gerek yok bence o kasa da fan yok fan alıcaz beyaz anakart lazım ekran kartı lazım bunlar ekstra maliyet yinede içimde kalmasın dersen yine de bakayım beyaz bir sistem senin içinyok hocam tavsiye etmiyorsanız olmasın beyaz ve o kasa
unuttunuz sanırımYani gerek yok bence o kasa da fan yok fan alıcaz beyaz anakart lazım ekran kartı lazım bunlar ekstra maliyet yinede içimde kalmasın dersen yine de bakayım beyaz bir sistem senin için
Uyuya kalmışım ya acayip yorgundum bugünunuttunuz sanırım
arkadaşlar 65 bin tl ye monitör dahil sistem önerirmisiniz
32 gb ddr5 ram
nvdia ekran kartı
kasa olarakta asus tuf gaming gt502 olursa sevinirim birde beyaz şeklinde toplanabilirmi
Farklı sitelerde mi aldınız tek bir sitedenmiHocam imzamdaki sistemi bi kontrol edermisiniz. Ben o fiyat bandında topladım 1 - 1.5 ay önce çok memnunum.
Hoşuna gideceğine eminim.
itopyadan almıştım hocam. Anca gördüm mesajınıFarklı sitelerde mi aldınız tek bir sitedenmi