Bu bütçede çıkarılabilir mikrofonlar ondan da emin değilim.Aradaığım kriterler
Mik çıkarıp takılabilir olmalı
uzun süreli kullanımda kafa ağrıtmicak
ve marka olmasını istiyorum + olursa 7.1 olsun bide
daha farklı tavsiyelerin varmı dostumBu bütçede çıkarılabilir mikrofonlar ondan da emin değilim.
Logitech H390 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech H390 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech H390 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.247,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comJBL Quantum 100 Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 100 Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 100 Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 792,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunlar zaten tavsiye değil bu bütçede istediğin özellikte iyi bir kulaklık olmadığını belirtmek için attım @TibetBey attığı Razer öneririm.daha farklı tavsiyelerin varmı dostum
Aradaığım kriterler
bu bütcede malesef yok biraz daha yükseltip razer almanızı öneririmAradaığım kriterler
Corsair hs35in mikrofonu çıkıyor. Diğer Corsair void elite kulaklığın katlanıyor.Corsair HS35 CA-9011196-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS35 CA-9011196-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS35 CA-9011196-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi özelliklerini incele, 965,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
800tl cikabilirseniz kesinlikle bunu öneririm. Mikrofon cikmiyor ama katlanıyor katlayinca da mikrofonu kapatma özelliği var.
Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
jbl gaming modellerinden alabilirsin alabilirsin corsair hs 35 de olabilir ama kafa plastiği kırılabiliyor dikkatli olmalısınAradaığım kriterler
önerim sizlere bekleyip daha kaliteli birsey almanızjbl gaming modellerinden alabilirsin alabilirsin corsair hs 35 de olabilir ama kafa plastiği kırılabiliyor dikkatli olmalısın