6500-7500 TL arası pc toplama

Fazlı Tandoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhabalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Biraz erken bir zamanda açmış olacağım konuyu ama elimde Pavilion cx0044nt model bir gaming book ve ACER ka242ybi model 75Hz bir monitör varBunları satıp üstüne para ekleyip bir pc toplamayı düşünüyorum.Cs go, BF5 ve Warzone tarzı oyunlar oynayacağım.Onun dışındaki oyunları PS üzerinden oynuyorum.Benim şu an aklımdaki sistem;

Ryzen5 2600 3.4 Ghz 19MB AM4 işlemci
MSI X570 Gaming Plus 4400 mhz Anakart(İleriye yönelik düşünüyorum)
ASUS GeForce GTX1660 Super TUF 6G Gaming 6GB 192 Bit Ekran Kartı
Corsair 16GB(2x8) 2400 Mhz CL16 DDR4 Ram
Corsair 480GB(3480-2000 MB) M.2 SSD
Sizce bu sistem uyum olarak nasıl olur?Ayrıca seçtiğim anakart geleceğe yönelik olarak iyi bir seçim mi yani ileride işlemci ve ekran kartını yükseltmek istesem destekler mi?Dediğim gibi şimdi olmasa da ilerisi için uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorum.Ayrıca yukarıda yazdığım sistem OC için uygun mu?Son olarak kaliteli bir kasa ve güç kaynağı tavsiye ederseniz memnun olurum.Sistemi sıvı soğutucu ile desteklemeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bu arada ben KDV dahil ederek bu fiyat aralığını ifade ettim bilginiz olsun:)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam isterseniz ben bir sistem önereyim. Bu fiyata daha iyi sistemler bulabiliriz. Ekran kartı düşük kalmış gibi duruyorum

KS

Fazlı Tandoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Memnuniyetle hocam.Zaten ben de elimdeki maksimum butceyle en iyi sistemi toplamak istiyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
KS

Fazlı Tandoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için bir şey daha sormak istiyorum.Bu önerdiğin pc anakartları daha sonra upgrade ve OC yapmak için yeterli olur mu?Bir de AMD-AMD mi yoksa AMD-GTX mi daha uyumlu olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri