60.000 TL ve üstü 65K Bütçeli Sistem Önerisi

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
İşlemci
7800x3d
Ekran Kartı
9070xt
Ay sonu yeni bilgisayar alma planım var fakat biraz kararsız kaldım bütçe 65k aklımda bi tane sistem var ama alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum
Bu sistemde sadece 7800x3d ye yükseltmeyi planlıyorum tam 65k oluyor siz ne diyorsunuz

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Ben şansımı deneyip nvidiadan amdye geçtim sapphire nitro+ 7800xt aldım salak saçma sorunları var ama bir başkasıyla konuştum tertemiz kullanmış. Piyango anlayacağın. O yüzden bir daha ekran kartı aldığımda nvidiadan şaşmayacağım ama bu şans oyununa başkaları dahil olmak isterse de bir şey demiyorum çünkü herkes parasını farklı kullanır.

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Ay sonu yeni bilgisayar alma planım var fakat biraz kararsız kaldım bütçe 65k aklımda bi tane sistem var ama alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum
Bu sistemde sadece 7800x3d ye yükseltmeyi planlıyorum tam 65k oluyor siz ne diyorsunuz

Hocam cuma günü indirim oluyor bildiğim kadarıyla bazı sitelerde. Cuma günü bakıp denk getirebilirseniz indirimli fiyatta daha ucuza geliyor.

Sistem güzel, kart ve işlemci zaten rüştünü kanıtlamış parçalar. Diğerleri de gayet iyi ve uyumlu. Şimdiden hayırlı olsun.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
geçen cuma gaming gecesinde

7800x3d işlemcili
2x120 mm kule tipi fanlı
b650m-r anakart
2x16 6000/30 ram
1 tb m2 ssd
9070xt ekran kartlı
750w psu lu kasa lı

sistem 59k civarına toplandı

bire bir aynısı gelir demiyorum
birebir aynı fiyat gelir demiyorum

birebir aynısı senin attığın sistem fiyatına gelebilir
veya senin attığın sistemdeki işlemcilisi 60k altına gelebilir

gaming gecesini bekleyebilirsin

maximum ve paraf karta da 3 taksit yapıyor vade farksız
ödeme açısından sana yardımcı olabilir bu kartlardan biri varsa

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Parayı aldığım zaman indirimlere bakarım eğer uygun bişey bulamazsam bu sistemi alırım teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Arkadaşlar sistem için tekrardan konu açmak istemedim ama bir sorum daha var attığım sistemdeki kasa pek görüntü olarak hoşuma gitmedi özelleştirme seçeneğinde bitfenix x8 fishtank kasa var buna yükseltmeyi düşünüyorum fakat
bu kasanın güç kaynağı kaliteli midir ve hava akışı olarak bi problem yaşar mıyım ?

şart değil ama görüntü olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum eğer kasa hem hava akışı olarak ve psu olarak kötüyse corsair 3000D modelini tercih edebilirim attığınız modele göre daha şık duruyor tabi kendi fikrim

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri