bütcem 4 bin tl
dün sistem ldım 16.400 tl ye bazı kişiler hata yapmışsın diyor sizcede öylemi
i5 12400f
rx 6700 xt
o fiyata 3060ti plsu alıanbilirdi veya 6750xt biraz kazık olmuş monitör olarak ta tibet hocamın attığı alınırbütcem 4 bin tl
dün sistem ldım 16.400 tl ye bazı kişiler hata yapmışsın diyor sizcede öylemi
i5 12400f
rx 6700 xt
rx 6700 xt izledigime gore 3060ti den biraz daha iyiydio fiyata 3060ti plsu alıanbilirdi veya 6750xt biraz kazık olmuş monitör olarak ta tibet hocamın attığı alınır
3060ti plus ile kafa kafaya ve nvidia ile amd birbirine rakip olmadığı için aynı performansı verseler bile nvidia her zaman 1-0 önderx 6700 xt izledigime gore 3060ti den biraz daha iyiydi
birde benim aldıgım bütün parcalar asus o yuzden de olabilir kasa psu ekran kartı anakart falan o yuzden de olabilir ayrıca fsr 3 cıkıcakmı 6000 serisine3060ti plus ile kafa kafaya ve nvidia ile amd birbirine rakip olmadığı için aynı performansı verseler bile nvidia her zaman 1-0 önde
fsr hakkında bilgim yok asus un sağlam modelleri varsa rog gibi iyi denilebilir ancak performansa daha önem verilmelibirde benim aldıgım bütün parcalar asus o yuzden de olabilir kasa psu ekran kartı anakart falan o yuzden de olabilir ayrıca fsr 3 cıkıcakmı 6000 serisine
ASUS 23,6" VG24VQR
bu monitörmü yoksa attıgınız mı sizce
@TibetBey
oyunların nasıl ilerleyeceğini öngöremeyiz ancak tahmini 3.5 4 senesi var oda yeni çıkan tüm oyunları ultrada oynatçak şekilde yavaş yavaş düşürerek 5 6 sene diyebilirimekran kartım asus dual rx 6700 xt
sizce tahmini kaç yıl götütü 1080p de high grafiklerde i512400f le
@ardateo
tamam teşekkürleroyunların nasıl ilerleyeceğini öngöremeyiz ancak tahmini 3.5 4 senesi var oda yeni çıkan tüm oyunları ultrada oynatçak şekilde yavaş yavaş düşürerek 5 6 sene diyebilirim
ben sistemiz dün gaming gen trden aldım kaç günde geldigiyle ilgili bilginiz vaar mı acabaoyunların nasıl ilerleyeceğini öngöremeyiz ancak tahmini 3.5 4 senesi var oda yeni çıkan tüm oyunları ultrada oynatçak şekilde yavaş yavaş düşürerek 5 6 sene diyebilirim
isterseniz iptal edebilirsiniz kaç günde geldiğini ise tam söyleyemem yoğunluğa göre değişirtamam teşekkürler
ben sistemiz dün gaming gen trden aldım kaç günde geldigiyle ilgili bilginiz vaar mı acaba
rx 6750 xt li bir sistem atabilirmisiniz yada 3069 ti veya 3070isterseniz iptal edebilirsiniz kaç günde geldiğini ise tam söyleyemem yoğunluğa göre değişir
16 ktam bütçe nedir
tamam saolunbütçeyi 500tl aşıyor https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ ramler g skıll yapılarak alınabilir veya 6700xt devam edilebilir bide yakında pc hocası sistem çıkarcak 3060ti plus 13k fiyat bekleniyor 3070 15 16k bandında da olabilir bence en iyisi onu bekleyin