6700Xt Sistem Hakkında + Soru

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...x6700xt-oyun-bilgisayari-p-39367(özelleştirme yaptım biraz)
1.yarin alicam inşallah yorumlar mısınız
2.sogutucu işimi görür mü
3.ekran kartı pek bilinmedik bir marka sorun çıkarır mı
4.amd ekran kartı watman gibi yazılımsal sorunlar yaparmi

ImToretto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1 - bu fiyat bandında diğer hazır sistemlere nazaran güzel bir sistem.
2 - R5 5600'lerde stok soğutucu pek iyi performans göstermiyor. Bu yüzden bir hava soğutucu almanız gerekebilir.
3 - Ekran kartı bilinmedik bir marka değil. Asrock bayadan beri piyasada olan bir marka sadece Ekran kartı kısmında çok fazla iş sergilememişti.
4 - 6700xt kullanan bir çok kişi var. Eğer windows kurduğunuz zaman güncellemeleri kapatıp DDU ile(eğer kurulursa) kurulu driveri silip 6700xt için stabil bir driver indirirseniz hiçbir sorun olmaz.

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
1 - bu fiyat bandında diğer hazır sistemlere nazaran güzel bir sistem.
2 - R5 5600'lerde stok soğutucu pek iyi performans göstermiyor. Bu yüzden bir hava soğutucu almanız gerekebilir.
3 - Ekran kartı bilinmedik bir marka değil. Asrock bayadan beri piyasada olan bir marka sadece Ekran kartı kısmında çok fazla iş sergilememişti.
4 - 6700xt kullanan bir çok kişi var. Eğer windows kurduğunuz zaman güncellemeleri kapatıp DDU ile(eğer kurulursa) kurulu driveri silip 6700xt için stabil bir driver indirirseniz hiçbir sorun olmaz.
Yeterli olurmu
4 maddede dediğin şeyi nasıl yapacam bilmiyorum video falan varsa atarmisin reis

ImToretto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeterli olurmu
4 maddede dediğin şeyi nasıl yapacam bilmiyorum video falan varsa atarmisin reis
Sıvı soğutmaya para bayılmanıza gerek yok. Hava ile soğutma çok daha iyi performans gösterir.
O konuda bir video yok ama tek tek gösteren videolar var. isterseniz atarım.

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sıvı soğutmaya para bayılmanıza gerek yok. Hava ile soğutma çok daha iyi performans gösterir.
O konuda bir video yok ama tek tek gösteren videolar var. isterseniz atarım.
Zahmet olmazsa güzel olur abi teşekkür ederim

inkodes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...x6700xt-oyun-bilgisayari-p-39367(özelleştirme yaptım biraz)
1.yarin alicam inşallah yorumlar mısınız
2.sogutucu işimi görür mü
3.ekran kartı pek bilinmedik bir marka sorun çıkarır mı
4.amd ekran kartı watman gibi yazılımsal sorunlar yaparmi

aldın mı?

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Saolun hocam

Sabah okumuştum ama bulamadım şimdi yeni konu açtığımda alınır dediler
Beni asrock ekran kartı düşündürdü biraz marka nasıl diye onun dışında mükemmel sistem bence (alacaksan hava soğutma da al işlemciye)

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam sistem gayet iyi. Bu fiyata bundan iyisini bulamazsın şu an. Aynı sisteme sahibim, parçaların markası farklı sadece. 5600 için evet mutlaka bir soğutucu lazım. Onun dışında şu ana kadar en ufak sıkıntı çekmedim sistemde. 6000 serisinde wattman hatasını çözdüler. Tabi illa olmayacak diye bir şey yok ama ben hiç yaşamadım. Hayırlı olsun şimdiden :)

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam sistem gayet iyi. Bu fiyata bundan iyisini bulamazsın şu an. Aynı sisteme sahibim, parçaların markası farklı sadece. 5600 için evet mutlaka bir soğutucu lazım. Onun dışında şu ana kadar en ufak sıkıntı çekmedim sistemde. 6000 serisinde wattman hatasını çözdüler. Tabi illa olmayacak diye bir şey yok ama ben hiç yaşamadım. Hayırlı olsun şimdidenhicam
Hocam hangi soğutucu kullaniyorsunuz

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Soğutucu henüz alamadım. Undervolt yaptım onun yerine. Yakın zamanda https://www.gelbura.com/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET25103886420 bunu almayı planlıyorum.
Hocam bu 5600 e olurmu performans nasıl biliyorumsunuz

Soğutucu henüz alamadım. Undervolt yaptım onun yerine. Yakın zamanda https://www.gelbura.com/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET25103886420 bunu almayı planlıyorum.
Veya sinerjiden başka 5600 için sıvı soğutma onerebilirmisiniz

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
şimdi buldum
cok takma superlight bile sevmeyen insanlar var bu fiyata en iyi sistrm bugün al yada yarın zamlı al,

Hocam bu 5600 e olurmu performans nasıl biliyorumsunuz

Veya sinerjiden başka 5600 için sıvı soğutma onerebilirmisiniz
para bayma kanka 240mm gereksiz se214xt kafidir

KS

coterine

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
cok takma superlight bile sevmeyen insanlar var bu fiyata en iyi sistrm bugün al yada yarın zamlı al,

Arkadaşlar sinerjideki soğutucu lardan onerirseniz montajlatirim ben bilmiyorum takmayi

Ben aldım gayet memnun kaldım. Sıvı soğutmaya hiç gerek yok bence.

Sinerjideki sıvı sogutmalardan hangisini önerirsiniz 5600 için montajlatirim ben bilmiyorum montaji

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri