- Tepki
- 11
7.5k kadar bütcem var direksiyon seti önerirmisiniz
Bu fiyata güzel bir şey alamazsın, oturduğun şehri söyler isen 2. el temiz bir şeyler bakabilirim.7.5k kadar bütcem var direksiyon seti önerirmisiniz
O kadar mı pahalandı ya direksiyon setleri, geçen arkadaşım 2000 TL'ye bakıyorduBu fiyata güzel bir şey alamazsın, oturduğun şehri söyler isen 2. el temiz bir şeyler bakabilirim.
2.000TL nasıl bir direksiyon seti baktı acabaO kadar mı pahalandı ya direksiyon setleri, geçen arkadaşım 2000 TL'ye bakıyordu![]()
Şu dandiklerden galiba hocam, direksiyon piyasasına bakmıyorum bayadır inanılmaz artmışlar. Harbiden dediğiniz gibi o fiyata zor.
Bunları almak yerine mouse ile oynamak daha çok zevk verirŞu dandiklerden galiba hocam, direksiyon piyasasına bakmıyorum bayadır inanılmaz artmışlar. Harbiden dediğiniz gibi o fiyata zor.
Ekli dosyayı görüntüle 23864
Y.d g29 getiriyorlar bu fiyata dilersen onlara bakabilirsin7.5k kadar bütcem var direksiyon seti önerirmisiniz
bence v995 güzel gibi2. elde DFGT'den aşağı ürün almayın.
Sıfır en düşük alabileceğiniz ürün G29 zaten. Daha alt modeller maalesef oyuncak statüsünde kalır.
Yok rampagenin gerçek ffb li 1 tane direksiyonu var oda 20 binlik olan miydi neydibence v995 güzel gibi
10k oYok rampagenin gerçek ffb li 1 tane direksiyonu var oda 20 binlik olan miydi neydi
He olabilir
Direksiyon konusunda, Logitech veya Thrustmaster dışı ucuz fiyatlı alınabilecek bir şey yok.bence v995 güzel gibi
Maalesef ürünün yazılımı bile yok. O yüzden pek bulaşmamak lazım. Bu tarz ürünler çok giriş seviye kullanım için. Özellikle çocuklar vs için.bence v995 güzel gibi
Bence logitechde pek iyi değil amaDireksiyon konusunda, Logitech veya Thrustmaster dışı ucuz fiyatlı alınabilecek bir şey yok.
Rampage'in Driverı bile yoktu en son geldi mi bilmiyorum ama 7K verirsem gider 2.el g29 alırım tüm oyunlarda stabil oynarım en azından.
Rampage pek alınacak gibi değil.
Katılıyorum en kötü g27 alıp yanına vites alır kullanırımDireksiyon konusunda, Logitech veya Thrustmaster dışı ucuz fiyatlı alınabilecek bir şey yok.
Rampage'in Driverı bile yoktu en son geldi mi bilmiyorum ama 7K verirsem gider 2.el g29 alırım tüm oyunlarda stabil oynarım en azından.
Rampage pek alınacak gibi değil.
Bu segmente göre iyuBence logitechde pek iyi değil ama
10K bütçesi olan birinin alabileceği en iyi ürün Logitech, Thrustmaster ile arasında 10K nerdeyse fiyat farkı var zaten...Bence logitechde pek iyi değil ama
O kadar oldu mu ya :/10K bütçesi olan birinin alabileceği en iyi ürün Logitech, Thrustmaster ile arasında 10K nerdeyse fiyat farkı var zaten...