Öneri 700 TL Bütçeli 400 GB Üstü Laptop İçin Sata 3 SSD Önerisi

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
700 TL Bütçeli 400 GB Üstü Laptop İçin Sata 3 SSD Önerisi

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Yani baktımda piyasada ssd yok. Pny 480gb uyguna yakalarsan alabilirsin, Kioxia 480gb bütçen yetiyor ona bakabilirsin.
Kioxianın Sata 3 modelinde sağlık ve hız düşmesi sorunla ile karşılaşanlar var.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Kioxianın Sata 3 modelinde sağlık ve hız düşmesi sorunla ile karşılaşanlar var.
Çok önermek istemedim aslında, pnylerin fiyatı anormal olmuş. Kioxia da çoğu sistemde tercih edilen bir ssd. Sandisk ultra, apacher panther gibi ürünler sağlam ama fiyatlarıda tuzlu. Ben elime geçen laptoplara wd green takıp geçiyorum artık, ne ssd alacam diye düşünmekten yoruldum. Bir sorununu görmedim.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ssd pluslarda da yavaşlama sorunu var. Kioxiadan daha yaygın. Dediğim gibi ultra serisi sağlam ama pahalı.
Ne yapacağımı şaşırdım ikinci el Samsung 870 Evo 500 GB baktım 850 den aşağıya inen yok 750 derse yine alamam çünkü nakit yok.

Ssd pluslarda da yavaşlama sorunu var. Kioxiadan daha yaygın. Dediğim gibi ultra serisi sağlam ama pahalı.
Şimdi bunu alayım mı https://www.trendyol.com/kioxia/exc...g8-p-41140716?boutiqueId=61&merchantId=273674

Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Ne yapacağımı şaşırdım ikinci el Samsung 870 Evo 500 GB baktım 850 den aşağıya inen yok 750 derse yine alamam çünkü nakit yok.

Şimdi bunu alayım mı https://www.trendyol.com/kioxia/exc...g8-p-41140716?boutiqueId=61&merchantId=273674
Yani bende arada kaldım. Bu ssdnin sorunu olmadığını söyleyen epey bir kişi var. Size gelecek olanda sorun olacak diye birşey yok zaten. Alınıp sorun olursa iade yolu izlenebilir çünkü çok seçenek yok. Sandiske her türlü tercih edilir orası kesin. Bu ssd 4 yıldır kullanan bir arkadaşım sorun yaşamamış şimdiye dek. Güvenilir diskler arasına patriotu da ekleyebiliriz ama o da piyasada yok gibi. Pny normalde kioxiaya rakip, aynı fiyat bandındaydı. Stok azaldı demekki.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Yani bende arada kaldım. Bu ssdnin sorunu olmadığını söyleyen epey bir kişi var. Size gelecek olanda sorun olacak diye birşey yok zaten. Alınıp sorun olursa iade yolu izlenebilir çünkü çok seçenek yok. Sandiske her türlü tercih edilir orası kesin. Bu ssd 4 yıldır kullanan bir arkadaşım sorun yaşamamış şimdiye dek. Güvenilir diskler arasına patriotu da ekleyebiliriz ama o da piyasada yok gibi. Pny normalde kioxiaya rakip, aynı fiyat bandındaydı. Stok azaldı demekki.
Şimdi 2 SSD linki daha ekliyorum.
4 ü arasından birini alacağım bu hangisi olmalı sizi de yoruyorum kusura bakmayın

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Şimdi 2 SSD linki daha ekliyorum.
4 ü arasından birini alacağım bu hangisi olmalı sizi de yoruyorum kusura bakmayın

Valla hepsinin kontrölcüleri, sorunları şikayetleri birbirine benziyor. Hp ve sandiski direk eleyin. Kioxia ve kingstondan yine kioxia denebilir bence. Pny olaydı bu ssdlerin hepsini sallayın gitsin derdim :D Wd blue bulursanız sata onlar da iyi.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Valla hepsinin kontrölcüleri, sorunları şikayetleri birbirine benziyor. Hp ve sandiski direk eleyin. Kioxia ve kingstondan yine kioxia denebilir bence. Pny olaydı bu ssdlerin hepsini sallayın gitsin derdim :D Wd blue bulursanız sata onlar da iyi.
WD ler 1000 lira üzeri kioxia alıyorum hayırlısı HDD m WD fakat SSD olmadığı için yavaş çalışıyor laptop

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri