7000 - 9500 TL arası telefon önerisi

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar selam, acil olarak telefon alacağım bugün internetten sipariş vereceğim, meslek olarak kuryelik yapacağım için Android telefon bakıyorum bu yüzden istediğim şeyler ise şöyle; başta bataryasının yüksek olması ki şarjı hemen bitmesin, kamera çok önemli, çok fotoğraf ve video çekiyorum bu bağlamda iPhone 11 kamerasının aynısını veya ona yakın böyle güzel çekimler yapabileceğim bir kamera şart, super AMOLED veya AMOLED ekranlar daha iyi diye biliyorum, ekranının da öyle olması hoş olur, son olarak da arayüzünde donma, kasma takılma vb. şeyler olmasını istemem çok sinir bozucu bir şey. Samsung marka telefon almak istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
hocam android ne alırsanız alın bir süre sonra kasma donma olacak yani o dediğiniz zor o fiyata android almanızı da tavsiye etmem ikinci el iphone bakın bence o paraya iphone xs max alabilirsiniz

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hocam android ne alırsanız alın bir süre sonra kasma donma olacak yani o dediğiniz zor o fiyata android almanızı da tavsiye etmem ikinci el iphone bakın bence o paraya iphone xs max alabilirsiniz
Bu bütçe için yanlış yorum, eskide kaldı o durumlar. 5000Mah bataryaya sahip. Batarya kapasitesi kadar yazılımda önemli. 67W hızlı şarj desteği de var ürününün. Molanızda hızlı şarj ile pili yüksek seviyeye çıkarıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Poco : https://www.hepsiburada.com/poco-x4...garantili-p-HBCV00001QP79Z?magaza=DİJİTALEVİM

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Bu bütçe için yanlış yorum, eskide kaldı o durumlar. 5000Mah bataryaya sahip. Batarya kapasitesi kadar yazılımda önemli. 67W hızlı şarj desteği de var ürününün. Molanızda hızlı şarj ile pili yüksek seviyeye çıkarıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Poco : https://www.hepsiburada.com/poco-x4...garantili-p-HBCV00001QP79Z?magaza=DİJİTALEVİM
Hocam başka bir platformdan yardım ile Samsung A52s'in siparişini verdim.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
iPhone'lar yazılım olarak ne kadar iyi olursa olsunlar batarya konusunda kötü olduklarını herkes bilir GPS açıkken LTE açıkken o telefonlar deli gibi ısınıp zar zor şarj götürüyorlar neden iPhone alayım ki?

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Güzel bir ürün almışsınız. Batarya konusunda yüksek olması için 5000Mah altlarını direkt elemiştim. Üzeceğini zannetmiyorum telefonun hayırlı olsun.
Hocam bu fiyata max bu vardı maalesef 5000 mAh olmasını isterdim fakat sağlık olsun, 9660 TL verdim fazla mı çok fazla ama yapacak hiç bir şey yok akakçede dönem dönem düşüşleri olmuş 8K düşseydi çok güzel olurdu paradan kar etmiş olurdum ama elimde telefonum olmadığı için şuan mecbur aldım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam bu fiyata max bu vardı maalesef 5000 mAh olmasını isterdim fakat sağlık olsun, 9660 TL verdim fazla mı çok fazla ama yapacak hiç bir şey yok akakçede dönem dönem düşüşleri olmuş 8K düşseydi çok güzel olurdu paradan kar etmiş olurdum ama elimde telefonum olmadığı için şuan mecbur aldım.
Durumunuzu anlıyorum hocam asıl değeri olmasa da bu ekonomide paranın hakkını verebilecek bir telefon almışsınız. 11.11 indirimleri beklenebilirdi ama aciliyeti varmış. Hayırlı olsun şimdiden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri